2777
2789
عنوان

چیکار کنم نامزدم دست بهم نزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 28778 بازدید | 370 پست
رحم می‌کشه تو خودش دیگه

نی نی سایت سر زمین عجایب مگه گردآبه ک بکش تو خودش

ببخشید اینو ميگما واقعا بدون غرض میگم احتمالا شما‌ چند سال باردار نشی تا بهت ثابت بشه خیلی ناز داره تا بچه تشکیل بشه ی آب از اون ور رد بشه ک آدم حامله نمیشه ک اینقدر مراحل داره

ی خانمه بود میگفت ای وااااای از پشت رابطه داشتم نکنه باردار بشم.... واقعا مرغ پخته هم خنده اش میگیره

رو دهانه ی رحم با وجود پرده ی بکارت اسپرم بریزه آدم حامله بشه چون رحم همه چی رو میکشه تو؟! خو اسپرم رو دهانه ی رحم نریزه تو دستمال بریزه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
نامزد من رحم نداره تازه هیچ پیگیریم نمیکنه همه استرس و عذابش برا منه

عقد نکردید ؟

محرم نیستید ؟

اگر عقد نکردید لزومی نداره دیگه باهاش بیرون بری ؛

اول عقد کنید بعدش تا عروسی وقت داری جهاز بخری، وام ازدواج هم بعد عقد میتونی بگیری باهاش جهاز بخری 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار گذاشتم بابا وگرنه بقیه روزا هیچ خبری از پشت و اینا نبود بطور دیگه راضی میشد الان فردا چیکار کنم ...

عزیزم بهش بگومیترسم شایدحامله بشم یاخدایی نکرده خدایی نکرده کارمون به طلاق کشید اونوقت من چکارکنم دودش به چشم من میره 

از الان قرص. مگه دوشیزه نیستی روی پریودت تاثیر میزاره. خدا بهت صبر بده مرد جماعت همینه دنبال سوراخه

والا سوراخ باشه دیوار باشه کارشونو باید انجام بدن😂😂🤦🏻‍♀️

روزای خوب توی راه😎✌🏻

عزیزم درسته ولی اینم در نظر بگیر بابام سرمو میبره

بابات اگر خیلی ناراحته، زودتر یه جهازی جفت و جور کنه برید سر زندگی تون. شما هم کوتاه بیا یه کم شوهرت عروسی بگیره در حد توانش.

تو عقد تحریک هم برا زن هم مرد ، خیییییییلی زیاده. این خود نگه داری خیلی سخت تر و پر عارضه تر از خود نگهداری زمان مجردیه...

حس بدش روش میمونه و اثرات روحی بدی داره

خیلیا بودن تو عقد به خودارضایی یا صیغه رسیدن درصورتیکه تو مجردی تحمل میکردن...

یه کم وا بده. باباتم ببخشید حق اینو نداره بخواد شوهر عقدی تو سرزنش کنه

عزیزم اتفاق یباره بعد همین آقای نامزد من روزی صدبارم براش کمه و هرکاریم کنی به چشمش نمیاد یه تشکر نم ...

خب اگر انقد خودت و خانواده حساسید، باااااید زودتر عروسی کنید.

من خیییییییلی ها دیدم اینطوری حساسن ، زیر دو ماه عروسی کردن. چیه مگه ازدواج نکردید که عروسی کنید؟

چیزی ک من متوجه شدم دوس پسرته !برا همین گفتی توبه کردی ک رابطه نداشته باشی . چون تاپیک قبلیتم گفتی پارتنرمه ! بنظرم نرو . اصلا بدش بیاد . بخاطر آرامش روح و روان خودتم نرو . اون اگ قلبا میخواستت عقدت میکرد . رتبطه فقط تخلیه هوس خودشه . نرو و قاطع بگو بهش

بذار یه ماجرایی بهت بگم. جاری من عین توبود. عقد طولانی. اینم برادر شوهرم رو محل نمی داد. هر چی میگفتم بیا بریم بیرون، یا جایی دست میزد بهش این نمیذاشت زیاد. مدام میپیچوند و نمی‌رفت. هر چی من و جاری دیگمون می‌گفتیم نکن. ما توی عقد کامل رابطه داشتیم. اینا طبعشون گرمه، دست خودشون نیست. ما رو مسخره می کرد. بماند 

مرحله ی اول برادر شوهرم افسردگی گرفت

مرحله بعد سیگاری و بعد هم تریاکی شد

دم دمای عروسیشون هم خیانت مداوم

خانم روز بعد عروسی اومد گفت این وحشیه. هنوز آدم نشده. دیشب نذاشتم بیاد سمتم. بلد نیست. ما دیگه بهش چیزی نگفتیم. الان شاید ماهی یه بار رابطه داشته باشند. مشاور به جاریم گفته بود مقصر مستقیم و تنها مقصر اعتیاد و خیانتش خودتی. ما به همه توصیه می کنیم بعد از شش ماه رابطه کامل باشن

اسی باور می کنی من دوماه بعد عقد رابطه کامل داشتیم؟دلم نمیومد نذارم. چهار سال عقد بودیم. نه حامله شدیم نه مشکلی داشتین. چهار سال عقد و رابطه هر شب

الان سالها میگذره . رابطه ی من و جاریم با شوهرامون همچنان مثل روز اول عقد. ولی جاری آخری زندگیش داغون. یادم میاد چه بلاهایی سر این مرد بدبخت می آورد گریم میگیره. یکماه ماه رمضون نمیذاشت دست بهش بزنه. من پر رو توی عقد جلوی خانوادم میرفتم حموم. هر چی مامانم من رو تهدید می کرد که محل نده، میگفتم شوهرمه. مربوط به خودمه. حالا اینم بگم که من بسیار سرررررد. گفتم که بدونی خودم بی علاقه بودم. ولی یکبار اذیتش نکردم. الان بعد بیست سال و تمام سختیهام، میگه آغوش  تو تنها جای امن دنیا هست برام

من یه قیافه یرمعمولی

جاریم هم بسیار زیبا ولی یه زندگی متلاشی

عزیزم اتفاق یباره بعد همین آقای نامزد من روزی صدبارم براش کمه و هرکاریم کنی به چشمش نمیاد یه تشکر نم ...

خودت باید خودت رو با ارزش کنی ؛

باید اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشی که نامزدت هم برات ارزش قائل باشه

وقتی اینطور راحت میتونه باهات رابطه داشته باشه بدون اینکه عقدت کرده باشه خونه و وسایل تهیه کرده باشه.... قدر تو رو نمیدونه 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود