2777
2789
عنوان

چیکار کنم نامزدم دست بهم نزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4003 بازدید | 222 پست
ان شاالله قضاوتاتونو خدا جواب بده ما عقد نیستیم و صیغه ایم قبلا حتی تو تاپیکای قبلم تو دوستی گفتم زی ...

تو اگه با رابطه مشکل نداشتی نباید از اول قبول میکردی نه که روزی سه چهار بار رابطه برقرار کنی الان یادت بیوفته پسره رو‌بپیچونی !

شما که فقط از مرحله آشنایی رابطه جنسی شو‌بلدین! الان مثلا چی شناختی از پسره کم‌ خودتو‌ گول بزن بچه

باشه عزیزم از این ب بعد برای ارتباطم با همسرم میام از شما اجازه میگیرم توروخدا ببخشید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ان شاالله قضاوتاتونو خدا جواب بده ما عقد نیستیم و صیغه ایم قبلا حتی تو تاپیکای قبلم تو دوستی گفتم زی ...

ربطی به صیغه و‌عقد نداره تو ۱۹ سالته شایدم کمتر اصلا به بلوغ ازدواج نرسیدی وگرنه این نمیشد تاپیکت چه بخوای چه نخوای 

چشم عباس آقا

بله عزیزم پس خودتو‌نزن به فاز مظلوم بودن شما از اول قبول کردی این رابطه رو‌بایدم تا آخر قبول کنی فوقش فردا رو‌میپیچونی پس فردا میخوای چیکار کنی؟

باشه عزیزم از این ب بعد برای ارتباطم با همسرم میام از شما اجازه میگیرم توروخدا ببخشید

فعلا که داری همین کار رو‌میکنی درضمن اون‌قرصایی که میخوری همشون سرطان‌زاست حداقل به فکر فردای خودت باش 

خوب میکنیم شما این نسخه هارو برا خودت بپیچ با همسرت ارتباط نداشته باش با تشکر

اره با صیغم قطعا ارتباط ندارم تو ام اگه رابطه دوست داری تاپیک زدنت برای چیه؟‌برو رابطه داشته باش با صد تا قرص

فعلا که داری همین کار رو‌میکنی درضمن اون‌قرصایی که میخوری همشون سرطان‌زاست حداقل به فکر فردای خودت ب ...

عزیزم من واقعا الان تو دوره سخت زندگیمم 

کلی استرس دارم 

زندگی متاهلیمم یطرف بارش رو دوشمه 

واقعا دوست ندارم ندیده نشناخته با یکی بحث کنم یا دلخوری بوجود بیاد 

پس سکوت میکنم