2777
2789
عنوان

خانمای خانه داراز کجا پول میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 40 پست
ن دیگ من در حد شما نیستم 😐هفته ای یک بار اصلاح با شمع ارایشگاه انجام میدم منظورم کاشت ناخون چ میدون ...

کاشت ناخن که اصن نمیدونم چیه  آی نمیدونم کاشت مژه اینا هیچی.  شوهرمم دیگه پررو شده الان باردارم دارم برابچم لباس میخرم میخاستم کاپشن بخرم گفت بچه کاپشنو میخاد چیکار.  یکی نیس بگه تو چرا کاپشن میپوشی بچه نپوشه.  پس تو ام نپوش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره مامانمم همینو میگه. یه دونم شور.ت و سوتین ست خوشگل ندارم. یدونه لباس خوابم از اول عقدم نخریدم ی ...

واقعا چرا؟ انقد نکردی الان یهو بخوای شروع کنی به خرج شوهرت چشاش گرد میشه. به خودت اهمیت بده. بچه های الان دوس دارن مادراشون خوش تیپ باشن. مثل زمان ما عاشق مادر فداکار نیستن

کاشت ناخن که اصن نمیدونم چیه آی نمیدونم کاشت مژه اینا هیچی. شوهرمم دیگه پررو شده الان باردارم دارم ...

حتما کاپشن و سرهمی و قنداق فرنگی . دورپیچ . همه چی بخر 

پول جیبی بگیر ازش هر ماه

اخه شوهرم حقوقش ۱۳. ۱۴ تومنه اونم فک کنم ۷ اینا میده قسط و کرایه

ماهی یه تیکه بخر. یا نوبتی بخر. اگه مثلا اینماه برای بچت لباس خریدی ماه بعد برای خودت بخر. یا مثلا عروسی جایی دعوت میشی فوری نگو من لباس نمیخوام. بگو به نظرم انقدم خرج من میشه. یه مبلغی بگو که در توانش باشه. عیدا برای بچه هات لباس میخری حتما حتی اگه کامل نمیخری دو سه تیکه هم برای خودت بخر

چجوری؟

عطر و ادکلن بزن لباس خونه و بیرون خوب بپوش همیشه لباس زیر ست بخر لباس خواب بگیر

کرم ضد افتاب و ابرسان و کرم دو چشم بخر و سایل ارایشی بخر باشگاه برو و...... ب نسبته در امد همسرت پول خرج کن 

الان ک بارداری ب تغذیت حسابی اهمیت بده هر روز اجیل و نتقلات بخور و....