2777
2789

من اصالتا اصفهانی نیستم ولی از بچگی خیلی رفتیم و‌میریم خاطرع خیلی دارم ازش

اخرین بار هم ک رفتیم‌هنوز یکسال نشده

تقریبا همع جای دیدنی و تاریخی و‌چنتا پاساژ و چندین تا رستوران و کافع و بوتیک ازش رفتم

اما مشکل اینجاست ک دائم خواب میبینم داخل اصفهان تنها گم شدم سرگردونم

یا داخل اصفهانم یکی داره تعقبیم میکنه

یا داخل اصفهان دارم دنبال کسی میگردم

یا ی نفرم فوت شدع تو‌ اصفهان در صورتیکه ک هیچ فامیلی ندارم انجا

خودمم اصالتا شیرازی هستم شیرازم زندگی میکنم

به امید روزهای خوش 💝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم کلا زیاد خواب میبینی یا در مورد اصفهان فقط گاهی خواب میبینی ؟

خواب های شما شبیه خواب های نرمال ذهن هست ... اما بطور طبیعی این خواب ها نباید یادتون بمونه ... 

اگر کلا زیاد خواب می‌بینید نشون میده شما خوابتون وارد مرحله خواب عمیق نمیشه ... 

اگر فقط در مورد اصفهان هست که نشون میده توی کوه یخ ذهنتون تجربه پر تنشی در مورد اصفهان در گذشته دور که از خاطرتون رفته داشتید...حالا شاید ی تنش ساده مثل ترافیک شدید و یا ترس از پیدا نکردن محل اقامت مثلا باشه یا چیزای ساده دیگه ... 

اما تعبیر به اون معنی نداره که مثلا اتفاقی قراره بیفته ... 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

منم چندبار هست که خواب یه خونه ای رو می بینم که

یه کم قدیمیه

خیلی بزرگه،حیاط داره، نیمکت و درخت داره، حس خوب بهم میده، این خونه قدیمی همین جاییه که الان داریم زندگی میکنیم ، ولی ما تو اپارتمانیم، ولی تو خواب من زمین اپارتمان

تبدیل میشه به یه خونه ویلایی بزرگ

زمین اپارتمان مون ارث بدربزرگ همسرم بوده، چندبار از همسرم پرسیدم اینجا توی گذشته ها چه شکلی بوده؟! 

میگه قبل از خونه پدربزرگم بیابون بوده