2777
2789
عنوان

خانمای خانه داراز کجا پول میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه خانه دارید و توانایی شو دارید خودتون رو بیمه زنان خانه‌دار کنید.

فوایدش چیه؟ ما بیمه ی تامین برای دکتر رفتن داریم ،شوهرمم بیمه ی عمر داره که بعد یمدت حقوق میدن ،این بیمه چه فرقی داره؟

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
وقتی تمام وقت و انرژی و فرصت هاشونو واسه سرویس دادن به خانواده گذاشتن طبیعیه مرد باید خرج شونو بده

شما خانم متاهل خانه داری؟استارتر تاکید کردن خانم های متاهل خانه دار شما کدومشونید؟

فوایدش چیه؟ ما بیمه ی تامین برای دکتر رفتن داریم ،شوهرمم بیمه ی عمر داره که بعد یمدت حقوق میدن ،این ...

بیمه عمر مثلا بعد ۵سال به شما ۵ میلیارد میده

که ممکنه با تورم اون موقع نخونه یا شما به علت مشکلی همه پول رو خرج کنید 

اما بیمه تامین اجتماعی شما بعد ۳۰ سال مثل یک حقوق بگیر ه ماه حقوق دارید شاید کم باشه اما از اینکه سر پیری دستتون دراز باشه جلو عروس و داماد بهتره

معجزه کن صبر مرا 
من هیچ خرج خاصی ندارم هیچی😐

منم هیچی الان ۳ سال و نیمه برای اصلاح نرفتم ارایشگاه. یه سالو خردس رنگ مو نذاشتم قبل اونم تو خونه میذاشتم نه ارایشگاه.  یکسال و ۹ ماهم هست برا ترمیم ابروم نرفتم ماسک صورت و جراحی و اینام تاحالا نکردم  چشمامم ضعیفه عمل نکردم. زایمانمم طبیعی و مفت مفت بود یه پالتو پارسال خریدم ۶۰۰ یدونم پوتین ۴۰۰ انقد کم خرجم لنگه ندارم وسایل ارایشم  دوران عقدم خریدم بعد اون تکو توک دو سه تا خریدم 

منم هیچی الان ۳ سال و نیمه برای اصلاح نرفتم ارایشگاه. یه سالو خردس رنگ مو نذاشتم قبل اونم تو خونه می ...

منم خرج جراحی اینا ندارم. چون علاقه ندارم. اما لباس زیاد میخرم. چرا اصلا خرج نکنی. برای خودتم خرج کن. همش که نباید از خودت بگذری. حیف جوونی. 

منم خرج جراحی اینا ندارم. چون علاقه ندارم. اما لباس زیاد میخرم. چرا اصلا خرج نکنی. برای خودتم خرج کن ...

اره مامانمم همینو میگه. یه دونم شور.ت و سوتین ست خوشگل ندارم. یدونه لباس خوابم از اول عقدم نخریدم  یکبارم باشوهرم نه کافه رفتیم نه رستوران. مسافرت که بماند

منم هیچی الان ۳ سال و نیمه برای اصلاح نرفتم ارایشگاه. یه سالو خردس رنگ مو نذاشتم قبل اونم تو خونه می ...

ن دیگ من در حد شما نیستم 😐هفته ای یک بار اصلاح با شمع ارایشگاه انجام میدم منظورم کاشت ناخون چ میدونم خرج های اضافه و الکی