2777
2789

دوستانی که از خانواده دور هستین هر چند وقت یکبار میرین سر میزنین؟ چند ساعت فاصلست و چند روز میمونید؟ اگر شهر غریب هستین واستون سخته یا آسون؟ من اصلا دوست ندارم برم ۹ ساعت فاصلست ، دیگه عادت کردم باید به زور ببرن منو

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

10 ،۱۱ساعت فاصلس بستگی داره قبلنا که مدرسه نبودسالی ۳بار ولی الان دیگ کمتر شده 

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دو کشور جداییم 

من این ور کره ی زمین مامانم اونور 

۱۰ سالی هست ندیدمشون

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مشهدم و خونمون شیراز با هواپیما میرم هر سری بس که دوره...تو سال دوبار هر بار دو یا سه هفته

اها خوبه اینجوری، زود میرسی ، بازم خوبه کم میری ، واقعا سخته

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
10 ،۱۱ساعت فاصلس بستگی داره قبلنا که مدرسه نبودسالی ۳بار ولی الان دیگ کمتر شده

اها خوبه هر چی کمتر بهتر😅

دو کشور جداییم من این ور کره ی زمین مامانم اونور ۱۰ سالی هست ندیدمشون

جدی🥺 آخی عزیزم چه دلتنگ ، انشالله زود شرایط پیش بیاد همو ببینید 

جدی🥺 آخی عزیزم چه دلتنگ ، انشالله زود شرایط پیش بیاد همو ببینید

دلتنگ نیستم خیلی 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دلتنگ نیستم خیلی 😅

خوبه 😅 سخت نگذره بهتره آدم اذیت نمیشه ، منم زیاد پیگیر نیستم ، ولی آخه گفتی ۱۰ سال یجوری شدم دلم گرفت البته برا خودم

خوبه 😅 سخت نگذره بهتره آدم اذیت نمیشه ، منم زیاد پیگیر نیستم ، ولی آخه گفتی ۱۰ سال یجوری شدم دلم گر ...

عادت کردم دیگه 

خاله ها و عمه هامو هم ۲۰ ساله ندیدم 

با اسکایپ و ایمو در ارتباطیم 

کلا زیاد اهل دلتنگی نیستم 

فقط به همسرم وابستگی دارم