2777
2789
عنوان

خودمو توخونه بخاطر جوشای وحشتناک صورتم قرنطینه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 129 پست
عزیزم راکوتان بدنو داغون نمیکنهه؟ اخه هر سال داستان دارم سر این جوشاا اینطوری نباید همشش راکوتان مصر ...

خیلی عوارض داره راکوتان مثلا تا دوسال نباید باردار بشی. 

منم خیلی جوش داشتم رو صورتم. اکنه بود دیگه. عرقیجات با طبع خنک بخور. هرروز صورتت را بخور بده با اب و نمک. کپسول تتراسایکلین را باز کن چند قطره اب اضافه کن بهش بعد با یه پنبه بمال به صورتت. چون خودش چرک خشک کنه عفونت های صورتت را خشک میکنه. صورتت را روزی چند بار بشور با شامپو بچه. 

اینجور جوشا دلایل داخلی داره .‌. آزمایش که دادی و اگه احیانا مشکلی بود و قرص خوردی همزمان به فکر سطح ...

×پوستتم

من با هیچکس بر سر آیین و باوری که دارد نجنگیده و نخواهم جنگید، چراکه خدای هر کس همان است که خِرَد او می‌گوید . کوروش بزرگ🩵       پیانیست :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی عوارض داره راکوتان مثلا تا دوسال نباید باردار بشی. منم خیلی جوش داشتم رو صورتم. اکنه بود دیگه. ...

دستت درد نکنه عزیزمم دلم برم این کپسول تتراسیلین رو هم بخرمم خیلی تعریف میکنن عکسش رو داری عزیزم؟ فرمودید کپسول رو روی پنبه بریزم بعد بزنم به صورتم؟

دستت درد نکنه عزیزمم دلم برم این کپسول تتراسیلین رو هم بخرمم خیلی تعریف میکنن عکسش رو داری عزیزم؟ فر ...

یه کپسول ساده مثل بقیه چرک خشک کن هاست که برا گلو درد میخوریم فقط ضعیف تره فکر کنم. ن کپسول را بریز تو نعلبکی چندتا قطره کم اب بریز روش حالت خمیری یا شل تر میشه اونا با پنبه بمال رو صورتت. زیادم حرص نخور ازدواج کنی کل اینا از بین میره

سلام عزیزم همش به خاطر این تنبلی تخمدان بی صاحاب منم دارم ولی یه عطاری میشناسم یه عرق با یه پودر دست ساز گیاهی میده بعد سه دوره مصرف پریدیت منظم میشه جوش هم هم کم کم میره فک کنم الان پریودیت هم نامنظم باشه؟

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
چشم عزیزم چشمممم خیلیی ممونم ازتت

خواهش میکنم. ان شاالله بهتر میشی. استرسم نداشته باش خودش بدترش میکنه. راستی سبک زندگیتم یه کم تغییر بده. سمت غذاها با طبع گرم هم نرو زیاد. 

نورم اسکین بخور همون راکوتان ایرانیشه

emtehanejabr.blogfa.com میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست/ ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد ؛ که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره 

اتفقاا اسمش نورم اسکین رو شنیدممم خوبه بنظرتون؟ چقدره قیمتشش

خوبه فقط بخاطر عوارض کبدی هفته ای یدونه بخور  قیمت الانشو نمیدونم میتونی یه ورق بگیری بهت ساخت جعبه ای بخری

emtehanejabr.blogfa.com میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست/ ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد ؛ که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره