2777
2789
عنوان

خودمو توخونه بخاطر جوشای وحشتناک صورتم قرنطینه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 129 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دستتتت دردنکنه فدات شممم زحمت کشیدی بخداا خیلی ممونم ازت

خواهش می کنم عزیزم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

فیشیال انجام بده 

روتین پوستی 

رو صورت یخ بزار همیشه خیلی خوبه

من با هیچکس بر سر آیین و باوری که دارد نجنگیده و نخواهم جنگید، چراکه خدای هر کس همان است که خِرَد او می‌گوید . کوروش بزرگ🩵       پیانیست :)

عزیزمم درخواستت رو قبول کردم محبت کن اسم دکترو شهر رو هم بگوو فدات شم

اوکی

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
نمیخوام بدبین باشمولی اول آزمایش بده شاید دور از جون بدنت یچیزیش هست مثلا کبد چرب یا تنبلی تخمدان و ...

اره عزیزمم اتفاقا تبلی تخمدان و کیست دارم چند سالهه ولی راجب کبد چرب چیزی نمیدونمم میخوام این سری ازمایش کلی بدم ببینم چه مرگمه

اره عزیزمم اتفاقا تبلی تخمدان و کیست دارم چند سالهه ولی راجب کبد چرب چیزی نمیدونمم میخوام این سری از ...

اره عزیزم حتما آزمایش بده انشاءالله که چیزی نیست 

فشیال هم خیلی خوبه ولی گفتی متاسفانه شرایطشو نداری

🤍🧸༆ᴹᵞ ᴴᴱᴬᴿᵀ ᴵˢ ᶠᵁᴸᴸ ᴼᶠ ᵞᴼᵁ

دارویی داد که سینه هات بزرگ بشه؟

نه نداد لاغربودم 46کیلو هرروزم رقص تمرین میکردم استرس درس .غذاهم همه چی نمیخوردم چاق بشم که .الانم بادوتا بچه نیم تنه دخترانه میزنم شل ولی کوچکن .بازمامانم ول کن نبودبردیه دکترزنان دیگه گفت داروهس بنویسم بخرین بخوره ولی وقتی نخوره برمیگرده که قبول نکردیم

اره عزیزم حتما آزمایش بده انشاءالله که چیزی نیست فشیال هم خیلی خوبه ولی گفتی متاسفانه شرایطشو نداری

بله عزیزمم ایشالا پول دستم بیفتهه اولین کار که میکنم فیشیالهه خیلی خیلی ممنونم ازت فدات شم

عزیزم رو پوستت وحشتناک من هیچکدوم جوابگو نیستن اینقدر داغون میشهه که دست نمیتونم به صورتم بزننمم

اینجور جوشا دلایل داخلی داره .‌. آزمایش که دادی و اگه احیانا مشکلی بود و قرص خوردی همزمان به فکر سطح دوستتم باش 

منم جوش میزنم خیلی .. ولی خب باید قلق صورتت دستت بیاد

من با هیچکس بر سر آیین و باوری که دارد نجنگیده و نخواهم جنگید، چراکه خدای هر کس همان است که خِرَد او می‌گوید . کوروش بزرگ🩵       پیانیست :)