2777
2789

بچه ها مشکل چندین سال مشکل هورمونی و کیست دارمم و چند سال تحت نظر دکتر بودم بعدش قرص ها رو ول کردم چون جواب نداد رو من از پونزده سالگی تا الان که بیست سالمه سالی یک بار به مدت دو ماه به طرز وحشتناکییی صورتم جوشای چرکی گنده و سر سفید میزنه طوری که نمیتونم یک لحظه هم که شده به صورتم دست بزنم اینقدر که صورتم دردد میگیرهه تو اون دو ماه هم کلاا خونه هستمم و اگه جایی برم ماسک میزنم ولی اینقدرر صورتم و پیشونیم داغون میشه که پشت ماسک هم معلومه هرکی میبینتم وحشت میکنه و میگهه چرا اینطوری میشه صورتم بخدا کل زندگیم همش استرس اینن جوشای وحشتناک رو دارمم همش استرس استرس که مباداا مثلا یکدفعهه این جوشا بریزه بیرونن دیگه داغون شدم طوریکه بعضی وقتا به خودکشی فکر میکنم چون اصلا نمیتونید تصور کنید که صورتم چقدر داغون و ترسناک میشه و چقدرر این جوشا دردناک و ادامه دارنن طوریکه نه میتونم صورتم رو بشورم نه لیف بزنمم بعضی وقتا میگم شاید این جوشا هورمونی باشه بعضی وقتا هم میگم شاید عفونت رحم باشهه ولی دلیلش رو نمیدونم چیهه اصلاانم معلوم نیست برا چیه چند روز پیش تو سایت خوندم که طرف وقتی کیست رحمش بزرگ میشدد صورتش جوش جوشی میشد من با این جوشا چیکار کنم اخههه تورو خدا اگه محلول ژل یا هرچی میشناسید معرفی کنید لاقل یکمی هم شدهه نابود بشن چون دانشگاه میرمم سختمم میشه دیگه نمیتونم خودمو دو سه ماه تو خونه قرنطینه کنمم

دختر عزیزم

اینارو انجام بده قول میدم خوب شه قوللل 

برو فیشال مرتب 

بعد یه شوینده مناسب پوستت یه آبرسان یه و به ضد آفتاب صبح و شب مرتب استفاده شه

هفته ای دوبار نیاسین امید اسید بزن 

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
دختر عزیزماینارو انجام بده قول میدم خوب شه قوللل برو فیشال مرتب بعد یه شوینده مناسب پوستت یه آبرسان ...

خیلی ممنونم ازتون ولی فیشیال جلسه ای یک و پونصد هست خیلی برام گرون در میاد محصولات پوستی رو میتونم یک جوری فراهم کنم ولی نیاسیمید اسید گرونه واقعا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی ممنونم ازتون ولی فیشیال جلسه ای یک و پونصد هست خیلی برام گرون در میاد محصولات پوستی رو میتونم ی ...

تنها چیزیه ک واقعا جواب میده

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
ی دکتر خوب پیدا کن .مجرد ک هستی احتمالن راکوتان میده درمان میشی .همش کار دو هفته درمان هست .تا سنت ب ...

عزیزم راکوتان بدنو داغون نمیکنهه؟ اخه هر سال داستان دارم سر این جوشاا اینطوری نباید همشش راکوتان مصرف کنم؟

خیلی ممنونم ازتون ولی فیشیال جلسه ای یک و پونصد هست خیلی برام گرون در میاد محصولات پوستی رو میتونم ی ...

من همه این کارارو انجام دادم تاثیری نداره

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭

دختر عموی من دیگه دکتری نمونده بود ک نرفته باشه 

کاری نبود ک نکرده باشه

رفت دکتر طب سنتی(واقعا دکتر بود ها نه از اینا ک خودشون اسم خودشونو گذاشتن دکتر)

گفت مشکل از مزاجته و یبوست...یکی دو قلم دارو داد بهش خوب شد...یه پرس و جو کن ببین توی شهرتون دکتر طب سنتی خوب کی هست برو پیشش ضرر نداره

یه ازمایش بده زیرنظردکترغدد مشکلت حل میشه دقیقا روگونه های منم اون طوربود ولی زیاد بزرگش نکرده بودم ولی الان فکرمیکنم میبینم شکر که کسی نگاهمم نمیکردوبه رومم نیاورد رفتم دکترغدد به خاطر موهای بدنم اونم یه ازمایش نوشت ویه داروی خیلی ارزون دوماه بعدصورتم شد ایینه ودوسال ادامه دادم