2777
2789
عنوان

همسرم گذشته رو میاره همش وسط

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 33 پست
شماهم انکار کن، مردا خیلی بازیگرن زیاد روضه خوندناشونو باور نکن اصن منطقی به قضیه نگاه کنی هیچ معنای ...

اخه رابطه انچنانی نبوذ ک مال ۱۴ سالگی بوده 

خریت بچگی 

ی چت کردن ساده اونم ی ادم عوضی بود ک بدرد ادامه نمیخوذ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرته؟بگو گذشته هرکس واسه خودشه وقابل تغییر نیسشوهر منم اینطور بود ی مدتگفتم ببین اگه میتونستم ده س ...

عالی جواب دادی 

🙂ولی تو خودش میریزه نکیخام تنهایی بشینه راجب گذشته من فک کنه و زندگیمون زهر شع

خود احمقم گفتم از سر لجبازی پسره رو انداحتم ب جونش ک مزاحم من میشع کلی ام فحش دادم بهش ک کزاحمم نشو ...

چه مرداي بيكاري خدا به دادتون برسه. خيلي پول داريد كه شوهراتون انقدر بيكارن به اين چيزا فك ميكنن؟ خوشبحالتون

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
شما مگه خیانت کردی که میگه مگه من چی کم داشتم؟

خیانت چیه

اون دیروز فکرکرده من دوباره باهاش چت کردم 

هرکاری کردم باور نکرد حرفمو 

همش تو توهمه اینه ک دوباره پسره سر و کلش پیدا شه یا با من چت کنه

هرچقد قسم خوردم هیچجججج

خیانت ن میگف چرا رفتی با اون چت کردی منی ک اینهمه خودمو بخاطرت داغون کردم 

من چی کم داشتم ک با ی نفر مجازی رابطه داشتی ولی من نه

ببین هرچی کمتر حرف بزنه راجبش کمتر بهش فکر میکنهتو محل نده ب حرفاش میفهمه نباید بگه

😔من عذاب میکشم 

یجوری باهام حرف میژنه انگار هرزه و خیابونی ام

بابت ی چت کوتاه کدت با ی ادم مجازی 

مدام عذابم میده میدونه اینجوری داغون میشم ولی باژم میزنه تو سرم همش گذشته رو

😔من عذاب میکشم یجوری باهام حرف میژنه انگار هرزه و خیابونی امبابت ی چت کوتاه کدت با ی ادم مجازی مدام ...

بشین حرفایی ک گفتمو بهش بزن و ی بار قاطع برخورد کن باهاش ک تکرار نکنه

منم هی راه اومدم با شوهرم هی تکرار کرد هی تکرار کرد ی بار قاطع گفتم ببین بیا هر سوالی داری بپرس هرچی باشه راستشو میگم

اونم چن تا پرسید خودمم چند تا گفتم بعد گفتم یا فراموش کن یا جدا شیم

اخه رابطه انچنانی نبوذ ک مال ۱۴ سالگی بوده خریت بچگی ی چت کردن ساده اونم ی ادم عوضی بود ک بدرد ادامه ...

اخه اصن ۱۴سالگی هیچ موجودی عقلللل داره اونو داره عنوان میکنه! اون سن همه هیجانی تصمیم میگیرن ولش کن بابا گیر آورده خودشو😂

بیکارررر💔خیلی لول خودش و خانوادش بالاس

آدمي كه لولش بالاست كه انقدر خاله زنك نميشه اتفاقا خيليم بي لوله كه اتفاقات گذشته رو كرده پتك توي سر شما  آدم فهميده نميره سراغ گذشته ها 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آدمي كه لولش بالاست كه انقدر خاله زنك نميشه اتفاقا خيليم بي لوله كه اتفاقات گذشته رو كرده پتك توي سر ...

من این مرد رو درک میکنم با اینکه عمیقا به زنش اعتماد داره ولی نمیتونه با قضیه کنار بیاد دلیلشم از دوس داشتن خیلی زیاده

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
من این مرد رو درک میکنم با اینکه عمیقا به زنش اعتماد داره ولی نمیتونه با قضیه کنار بیاد دلیلشم از دو ...

دوس داشتن براي من به معني آرامش دادن به طرف مقابله نه ويران كردن و آشفته كردن طرف ، اينجور آدما قدرت پذيرش ندارن هنوز توي دوره كودكيشون موندن و به بلوغ نرسيدن دوست داشتنشون هم به درد خودشون ميخوره و مايه دردسره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40