2777
2789
عنوان

معلمم کارم درست بوده یا نه بیاییین

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 35 پست
ای کاش بیش فعال بود ، اصلا مامانش قبول نداره یه ادم عقده ای داغون ، گناه من چیه ؟ ۳۰ دانش اموز وسط س ...

دارم نمونشو.بچه از اول مهرتا الان نهایتا40 روز اومده مدرسه.تا حالا سه بار رفتن اداره واسه شکایت.

معاون اداره اومده بود میگفت خداصبرت بده فقط بگو چطور با این مادره کنارمیای و چطور به بچه درس دادی ک عقب نیفتاده.

گفتم اون بچه ی مادر روانی داره اگه قرار باشه من معلم هم نپذیرمش ک نابود میشه.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
قربونت بشم منم نگفتم پذیرشش کن.گفتم کمکشون کن تا مشکل روپیداکنن و بعدشم حل.ببین اگه همه مدارس و همه ...

پس عذاب وجدان نداشته باشم؟ هنوز ثبت نام نشده ، مدیر بدون اجازه عضو گروه کلاسی کرده ، من خیلی ناراحت شدم از این کارش و از گروه کلاس بیرونش کردم میترسم موندگار 

من خیلی تو زندگیم غم دیدم  ، مدرسه های قبلیم پسر بودن خیلی اذیتم کردن ، مدیرش هرروز بهم بی احترامی میکرد ، این مدرسه امسالم خیلی خوبه ولی این دختر رو اوردن با مادرش یه روز فقط امتحانی اومد چقد اذیت کرد همه میشناسنش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دارم نمونشو.بچه از اول مهرتا الان نهایتا40 روز اومده مدرسه.تا حالا سه بار رفتن اداره واسه شکایت.معاو ...

عزیزم ، دختره همه تو شهر میشناسنش ، با کاسه اش یه دختررو سوزونده ، من میترسیدم از امنیت جانی بچه ها ، خیلی داغونه مامانشم اصلا قبول نداره ، مثلا لگد میزنه زیر کتاب بچه ها 

عزیزم ، دختره همه تو شهر میشناسنش ، با کاسه اش یه دختررو سوزونده ، من میترسیدم از امنیت جانی بچه ها ...

ببین اون بچه مریضه و باید درمان بشه.

برای رضای خدا ازطریق راهبر معرفیش کن اداره

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
ببین اون بچه مریضه و باید درمان بشه.برای رضای خدا ازطریق راهبر معرفیش کن اداره

به اداره شهرمون گفتم  ، اصلا قبول ندارن ، گفتم باید بره استثنایی گفتن نه اینجوری نیست ، 

به اداره شهرمون گفتم ، اصلا قبول ندارن ، گفتم باید بره استثنایی گفتن نه اینجوری نیست ،

بیش فعال ک جاش تو استثنایی نیست.

بعدشم تشخیص مشکل ب عهده مشاور و روانپزشکه نه معلم.

شما فقط ارجاع بدید اداره برای سنجش مجدد