2777
2789
عنوان

معلمم کارم درست بوده یا نه بیاییین

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 35 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارجاع بدید سنجش یا مشاوره تا مشکل بچه رو بفهمن.قطعا مشکلی داره و نیازمندحمایته

داغونه داغون اصلا نمیتونه جا خودش بشینه و چیز پرت میکنه و بچهارو میزنه تو کلاس اصلا تمرکز نداشتم اون روز تدریس نکردم اصلا  ، مامانشم یکسره بدون اجازه میاد تو میگه دخترم چی لازم داری؟؟

داغونه ، دلیل اخراج از مدرسه قبلیش این بوده که مداد کرده تو دست دختره ، مامانشم کتک کاری کرده بود

😐😐😐

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
اگه حذف نمیکردم موندگار میشد ، خب چکار میکردم ؟

عزیزم بیا از اونطرف به قضیه نگاه کنیم.

بچه ی مشکلی داره والا این رفتارا طبیعی نیست.

مامانه صرفا از سرنگرانی هی میومده سر میزده.دلواپس بوده که از سومین مدرسه هم اخراج بشه.

نمیگم پذیرشش کن تو کلاس اما حتما پیگیر باش تا معرفی بشه به مشاور و مشکلش حل بشه

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
داغونه داغون اصلا نمیتونه جا خودش بشینه و چیز پرت میکنه و بچهارو میزنه تو کلاس اصلا تمرکز نداشتم اون ...

قبل هر کاری با مدیر صحبت کن

اگه بابت حذف از شاد چیزی گفت بگو می خواستم مادره حواسش رو جمع کنه که رفتارش رو تغییر بده

داغونه داغون اصلا نمیتونه جا خودش بشینه و چیز پرت میکنه و بچهارو میزنه تو کلاس اصلا تمرکز نداشتم اون ...

احتمال زیاد بیش فعاله.

مشکلشون قابل حله.فقط باید بپذیرند و همراهی کنند با مشاور و روانپزشک

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
عزیزم بیا از اونطرف به قضیه نگاه کنیم.بچه ی مشکلی داره والا این رفتارا طبیعی نیست.مامانه صرفا از سرن ...

عزیزم ۲۰ تا مدرسه تو سطح شهر هست دست گذاشتن روی من ، من اصلا تمرکز نداشتم تدریس کنم یکسره مراقبش بودم گند نزنه ، 

احتمال زیاد بیش فعاله.مشکلشون قابل حله.فقط باید بپذیرند و همراهی کنند با مشاور و روانپزشک

ای کاش بیش فعال بود ، اصلا مامانش قبول نداره یه ادم عقده ای داغون ، گناه من چیه ؟ ۳۰ دانش اموز وسط سال فدای این دختر کنم ؟؟؟ تازه مامانش اینقد رو داره میگف از اول همه درسارو باهاش کار کن

عزیزم ۲۰ تا مدرسه تو سطح شهر هست دست گذاشتن روی من ، من اصلا تمرکز نداشتم تدریس کنم یکسره مراقبش بود ...

قربونت بشم منم نگفتم پذیرشش کن.گفتم کمکشون کن تا مشکل روپیداکنن و بعدشم حل.

ببین اگه همه مدارس و همه معلما چنین فکری کنن اون طفل معصوم روز به روز بدتر میشه