2777
2789

سلام

خانما من ۲۷ سالمه چهرم خوبه خانوادمم خوبن

اهل روابط و... هم نبودم که بگم حرف پشت سرم باشه

اما تا به امروز کسی نیومده مستقیم بهم پیشنهاد بده

بارها شنیدم کسایی خوششون اومده و پیش بقیه گفتن

اما جلو نمیان

یا مورد بوده میخواد بیاد خواستگاری خانوادش بدون هیچ دلیلی میگفتن نه اینا به تو دختر نمیدن( اینجوری نیست که آدم خیلی خاصی باشم. حس میکنم بهانشون بود)

کلاً میخوام ببینم چرا خواستگاریم بهم میخوره یا کسایی که خوششون میاد نمیان جلو 

این سن توی شهر کوچیک بالاس و خیلی بهم فشار میاد برای ازدواج

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی اصلا خواستگار نمیادیا دنبال اینی یکی مستقیم بگه عاشقت شده؟

هردو

ببین خواستگار میاد ولی یه هو وسط کار بهم میخوره

بعد تازه اونا مارو مقصر میکنن که شما مایل نبودید و کلاس میزارید درصورتی که ما منتظر جواب اونا میمونیم 

یا مثلا میخواستیم با یه نفر همدیگه رو ببینیم یا برای من روز آخری مشکل پیش میومد یا برای اون یا مهمان میومد براشون یا برای ما یا بخاطر کارش باید سریع میرفت شهر دیگه خلاصه دوماه نشد همو ببینیم گفتیم حتما قسمت نیست

و موارد اینطوری

مثلا پسره رفته به پسرخالم گفته من دخترخالتو میخوام به نظرت به من میدن؟ اونم از حسادت گفته نه اون به تو جواب نمیده

خب پسره اگر میخواد چرا نمیاد به من بگه؟

یا چندمورد دیگه پیش بقیه گفتن از من خوششون میاد ولی نمیان حتی فالو کنن

هردوببین خواستگار میاد ولی یه هو وسط کار بهم میخورهبعد تازه اونا مارو مقصر میکنن که شما مایل نبودید ...

شاید واقعا بختتو بستن

البته من با دعا نویسی مشکل دارم کلا

ولی یه حرز بگیر همراهت باشه