2777
2789
عنوان

سلام عزیزن شبتون بخیر ترک همدان

68 بازدید | 14 پست

ببخشید من خواستگار دارم ترک همدان هستن اصالتا ولی تهران زندکی میکنه باایمان و نماز خون هم هست کسی شناختی داره راجب مردمان همدان ،ترک های همدان مردمشون چطورن زن دوستن؟ اخلاق و رسم خاصی دارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همدان ترک نداره

ترک اصیل همدان دیگه چه صیغه ایه

ترکایی که توی همدان هستن همه غیر بومی هستن و از روستاها و شهرهای اطراف اومدن

همدانیای اصیل فارس هستن

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
همدان ترک ندارهترک اصیل همدان دیگه چه صیغه ایهترکایی که توی همدان هستن همه غیر بومی هستن و از روستاه ...

ولی انگار بیشتر همدانی ها ترکی حرف میزنن من خبر ندارم از همدان تا حالا نرفتم فقط دیدم مرده گفت ترک های همدان خیلی باوجودن

همدان ترک ندارهترک اصیل همدان دیگه چه صیغه ایهترکایی که توی همدان هستن همه غیر بومی هستن و از روستاه ...

غیر بومی نیستن تو همدان قومیت های مختلفی هستن ترک و لرو.... اما زبان اصلی شهر همدان فارسیه

فامیل شون کرمی هست

همدان شهر و روستا زیاد داره هرجا یه سری فامیل هست

مثلا تو روستای ما رسولی قلندری پیری عطایی عطا اللهی زیاده

تو روستای همسرم حسنی

کرمی نداشتیم

برید تو محلشون از اطرافیان سوال کنید