2777
2789
آخرین بار همین ۱۰ دقیقه پیش گریه کردم و از خدا خواستم ناامیدم نکنه برا بچه

از ته ته قلبم امیدوارم‌ زودی زود تاپیک بارداریت رو‌ بزنی🌱♥

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ک راحت گریه میکنیدانگار فقط من مشکل دارم😶

فرزندان شهدای مدافع حرم را برده بودند دیدار رهبر. مراسم شاد و پر از لبخندی بود ولی من برای آینده اون بچه ها که بعد از شهادت پدرشون تازه نوبت به نیش و کنایه شنیدن از مردم بی وفا  میرسه، خیلی ناراحت بودم. 

ب همشون رو زدم‌امیدمو‌ناامید نمیکنن🥺🥺الهی دورت بگردم ممنونم ازت ❤️🫂🙂

اره عزیزم قطعا همینطوره😘😘خدا مهربون ترینه 

قربونت بشم گلم❤😘🫂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
آخرین بار هفته پیش دوشنبه ارائه مهم رو تو دانشگاه خراب کردم خیلی دلم شکست از بی عرضه بودنم قبلش با د ...

از اونایی که گریه هاتون رو مسخره می کنن متنفرم

بنظرم هر دلیلی برای گریه همون فروپاشی روانی داره که تو میگی

بخاطر همین هر وقت بچه هام گریه کردن برای هر موضوعی باهاشون همدردی کردم هیچ وقت

نگفتم این موضوع گریه کردن نداره

Be nice😊

من چند وقتی بود گریه نمیکردم ولی دوروزه انگار دارم دق میکنم بخاطر آلودگی و سرما بیرونم نمیتونم برم منتظرم دخترم بخوابه یه دل سیر گریه کنم

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همین الان گریه کردم

چون یه ادم عوضی تو زندگیم بود 

میتونه ابروم رو ببره 

همش میترسم باعث بی ابرویی بشه... 

هر چی من براش خوب بودم اون حرومزاده بود.. 

تهدیدی یا چیزی نکرده 

اما ازش برمیاد هر چیزی

خیلی میترسم. 

چجوری میشه گریه کرد؟ چرا من نمیتونم

غیر ارادیه.

شاید همیشه ناراحتی هاتو‌، احساساتت رو سرکوب کردی 🥺

کاش تراپی بری  

من گریه نکنم میترکم😂

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

از ته ته قلبم امیدوارم‌ زودی زود تاپیک بارداریت رو‌ بزنی🌱♥

چقدر خوشبختم نی نی سایتی‌ها برا من برا منی که اصلاً نمی‌شناسم منو از ته دلشون دعا می‌کنم و این واقعاً حال منو خوب می‌کنه چند بار از نی نی سایت حاجت گرفتم انشالله نی نیمم ازتون می‌گیرم😂😂

ممنونم بابت دعا و حس خوبی که بهم دادی برای تو هم ۱۰ تا صلوات فرستادم انشالله به تمام آرزوهات برسی

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

آخرین بار همین ۱۰ دقیقه پیش گریه کردم و از خدا خواستم ناامیدم نکنه برا بچه

نیت کن تا چند ماه هرروز حدیث کسا بخونی

وقتی عادت کنی به خوندنش حدود چهار دیقه ای تمومش می کنی

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده..