آخرین بار هفته پیش دوشنبه ارائه مهم رو تو دانشگاه خراب کردم خیلی دلم شکست از بی عرضه بودنم قبلش با دوستم دعوا کردم حالم خیلی بده بود خیلی زود ارائمو تموم کردم از کلاس زدم بیرون اسنپ گرفتم کل راه برگشت و تو آسنپ گریه کردم خیلی حالم بده بود خیلی شاید از نظر بقیه خیلی مسخره بیاد و من اون لحظه دچار فروپاشی روانی شدم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
الهی دور سرت بگردم ممنونم بابت دعای خوبت برات ۱۰ تا صلوات فرستادم انشالله به تموم خواستههایی که دار ...
خدا نکنه عزیزم منم برای مهربونی شما الان گریم گرفت 🥺 آخه حکمت خدا چیه انقد بندهاشو منتظر میزاره من که از انتظار بدم میاد امیدوارم به زودی زود از ته قلبت خوشحال شی
چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم