2777
2789

آخرین بار هفته پیش دوشنبه ارائه مهم رو تو دانشگاه خراب کردم خیلی دلم شکست از بی عرضه بودنم قبلش با دوستم دعوا کردم حالم خیلی بده بود خیلی زود ارائمو تموم کردم از کلاس زدم بیرون اسنپ گرفتم کل راه برگشت و تو آسنپ گریه کردم خیلی حالم بده بود خیلی شاید از نظر بقیه خیلی مسخره بیاد و من اون لحظه دچار  فروپاشی روانی شدم 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نیاز داشتم ب کامنتت ان شالله خدا از دهنت بشنوه برا دعای خوبت برا حس و حال خوبی که بهم دادی ده تا صلو ...

عزیزم توکل بر خدایت کن💛کفایت می‌کند حتما 

ممنونم از لطف و محبتت عزیزمممم 

تو هم الان حس و حال منو خوب کردی🫂🌻💛

منم برات ۱۰ تا صلوات میفرستم که مشکلت حل شه عزیزم 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
الهی دور سرت بگردم ممنونم بابت دعای خوبت برات ۱۰ تا صلوات فرستادم انشالله به تموم خواسته‌هایی که دار ...

خدا نکنه عزیزم منم برای مهربونی شما الان گریم گرفت 🥺 آخه حکمت خدا چیه انقد بندهاشو منتظر می‌زاره من که از انتظار بدم میاد امیدوارم به زودی زود از ته قلبت خوشحال شی 

چند ساعت پیش هعیییی دلیلشم سر اینکه حواسمو جمع نکردم یه جایی رو سوزوندم(اندازه یه عدس فقط سوختا) به خاطر همین سرزنشم کردن حالا که گذشت دیگه مهم نیست 

همه اینارو میریزم تو خودم بعد میگن چرا عصبی ای

عزیزم توکل بر خدایت کن💛کفایت می‌کند حتما ممنونم از لطف و محبتت عزیزمممم تو هم الان حس و حال منو خوب ...

ب همشون رو زدم‌

امیدمو‌ناامید نمیکنن🥺🥺

الهی دورت بگردم ممنونم ازت ❤️🫂🙂

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

خدا نکنه عزیزم منم برای مهربونی شما الان گریم گرفت 🥺 آخه حکمت خدا چیه انقد بندهاشو منتظر می‌زاره من ...

فداتشم من قشنگمم🥺❤️

ان شاالله جفتمون از ته دلمون خوشحال شیممم🫂

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

احساساتت کم رنگ شده و قصی القلب شدی

اشک قلب رو رقیق میکنه

منم امروز گریه کردم 

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم