2777
2789
عنوان

بنظرتون سیستم پزشکی ما درسته یا غربی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 8775 بازدید | 264 پست

والا طب ایرانی با طب نوین که الان توی دانشگاه تدریس میشه متفاوته

مثلا خوده ابوعلی سینا که بنیان گذار طب پزشکی هست اصلا داروی شیمیایی تجویز نمیکرد که فقط داروی گیاهی

این داروهای شیمیایی فقط ضرر هستن به فرض اگرم یه بیماری رو درست میکنن کلی جای دیگه رو داغون میکنن

درمان همه بیماریها توی طبیعت هست

ضمنا تا‌پیکت عالی بود 

چه عجب یه تاپیک مفیدم توی پربازدیدا دیدیم البته اگر نترکه 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️

داییم تو سوئد میگه اصلا دارو نمیدن میگن بخواب و آب زیاد بخور خودت خوب میشی 

چی بشه قرص بدن

در حقیقت کار خوبو اونا میکنن

دکترای ایران هم میدونن چی درسته ولی خب فرهنگ ایرانی اینجوره ک مریض تجویز میکنه ک یالا دکتر فلان دارو و سرمو بنویس من قلق خودمو میدونم تو کاریت نباشه 

دکترا هم حوصله سرو کله زدن با اینهمه مریض بلا نسبت بیشعور رو ندارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه یجوری گفت فقط آب بخورگفتم لابد دارو نمیدن😑

دارو ها فقط واسه یه کشور تولید نمیشن اگه اینطوری بود دارو هزار تا هزارتا ساخته نمیشد شر گفته مگه میشه همچین چیزی خودت فکرشو بکن

اینجا علاوه بر اینکه دکترا با داروخانه ها هماهنگ میکنن و یه کیسه پر دارو میدن و پورسانت میگیرن از داروخانه، داروخانه هم رو نسخه های الکترونیک برای همه مریض ها پیش فرض میذارن و یه داروهایی رو اضافه میدن و بیمار اصلا متوجه نمیشه

من تازه عمل کرده بودم رفتم دکتر قلب برام توضیح داد که کلا دو ورق قرص برات نوشتم بعد که دارو رو گرفتم دیدم سه تا هم آمپول هست روش نوشته روزی یکی، بعد بدون پرس و جو رفتم و یکی از آمپول رو زدم حالا بماند که پرستار نامرد دید نمیتونم تکون بخورم گفت دلت نیومد درست بخوابی گفتم تازه عمل کردم نمیتونم اونم از لجش آمپولو زد تو استخون رانم تا ۸ماه جاش درد میکرد بعد که زد تموم شد پرسیدم چه آمپولی بود گفت مسکن بود بعد رفتم مطب پزشک و گفتم چرا مسکن دادی گفت من ندادم فلان داروخانه رو تمام نسخه ها به صورت پیش فرض سه تا آمپول میزنه😑

یبارم رفتم یدونه خال برداشتم خیلی کوچیک بود و تو پشتم بود بعد دکتر دارو نوشت یه برگه هم به نسخه چسبوند که آدرس داروخانه زده بود هی اصرار کرد از اینجا بگیر منم حدس زدم حتما باهم زد و بند کردن مثلا خواستم زرنگی کنم رفتم از یه داروخونه دیگه گرفتم بعد دیدم اندازه یه ملیون دارو نوشته بود کلی ویتامین و کرم هایی که اصلا به دردم نخورد ولی اشتباه کردم و گرفتم

پزشکای ایرانی خوبن اما داروها بیکیفیت تولیدمیشن ،مواد موثرش کمه

برخلاف اونجا رسیدکی پزشکی ضعیفه اما داروهاشون خوبه.خودمون دیدیم دیگه ایجا همش دنبال دارو خارحیم چون واقعا موثرتره

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

پزشک های ما واقن کار درست هستن، 

تو هرچی بلنگیم تو این یکی واقن خوبیم...

شما اینجا مریض بشی خدایی نکرده فورا میتونی ب فوق تخصص دسترسی پیدا کنی ولی کانادا یا آمریکا اینطوری نیست واقن.

تو آمریکا دارو میدن ولی بنظرم روش طبابتشون خوب نیست، من دکترای ایران و بیشتر قبول دارم

مثلا من برای بارداری رفتم دکتر نکرد یه سونو انجام بده برام! 

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

درباره اروپا نمیدونم خواهرشوهرم آمریکاست عمل برای فنر قلب داشت میگفت خودشون با ماشین شبیه به آمبولانس یکی دو روز قبل از عمل اومدن منو از جلوی در بردن و برگردوندن داروهاش با ما فرق داره مثلا داروهاش مزه کاکائو میده مولتی هاش همه جویدنی و خوشمزه است ولی برای جراحی پلاستیک و ژل زدن جوانسازب و دندون پزشکب میاد همیشه ایران بخاطر ارزونی و کیفیت بهتر

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
اگه مال ما بهتر بود اینهمه ادم برای درمان نمیرفتن خارج از کشورمعلومه که مال اونا. اونا درسته زیاد تج ...

اتفاقا خیلیا برای درمان از خارج میان کشور ما

من که این سالها نشنیدم کسی برای درمان خارج رفته باشه برعکسش رو زیاد دیدم

مال ما بهتره 

توی کانادا اول باید برای هر بیماری بری دکتر عمومی 

یه هفته توی نوبت باشی بعد دکتر عمومی 

اگه تشخیص داد مثلاً کلیه یا قلب یا هر جای بدنت 

مشکل داره اونوقت تازه ارجاعت میده پزشک متخصص 

اونجا هم بستگی به شرایط بین یه هفته تا دو هفته 

در نوبتی تازه دکتر متخصص تأیید کنه شما مشکلت چیه 

فکر کن کسی قلب یا کلیه یا آپاندیسش در شرایط 

اضطراری باشه دیگه باید از قبل قبر خودش رو 

تهیه کرده باشه چون دکتر بی فایده است 

اگه ی نگاهی به سکته های قلبی و سرطان بندازیم قطعا متوجه میشیم کدوم کشورا درست تر عمل میکنن مشکلات معده بسیار شایعه بین ایرانیا دارو ها تو ایران ماده موثرشون کمه بین۲۰نوع قرص کلسیم ایرانی شاید یکیش درصد کمی کلسیم داشته باشه بقیش‌به جد میشه گفت گچه! ی بار ی ورق قرص نوافن اگه اشتباه نکنم قرصش آبیه رو باز کردم هیچ کدوم از قرصا ب اندازه پر نشده بود هر کدوم یه طور با ی اندازه مواد توش بود عینا بو گچ میداد موادش ی سریاش کلا خالی بود 

درسته خدمات پزشکی اینجا سریع تره اما خودم به شخصه دیدم داروخانه ها خیلی دست میبرن تو نسخه دکتر میگفت من قطره رزماری نوشتم بعد دیدم نعناس😐ک داروخانه داده، شربت عین نقل و نبات میدن داروهایی ک تاریخ انقضاشون نزدیکه قالب میکنن تو نسخه ب ملت مثلا تو نسخه من قرص ویتامین cنبود ولی داروخانه داده بود از اینکارام داروخانه ها زیاد میکنن دکترام ک اکثرا با ی مکان خاص درصدی کار میکنن ما دوتا باردار بودیم از ی خانواده برای من ی نوع کلسیم و اهن و ویتامین دی نوشته بود برای اون طرف کاملا فرق میکرد! با این ک ی دکتر رفته بودیم و ی داروخانه 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

سلام ببخشید سوال غیر مرتبط با موضوع تاپیک میپرسم

فردا بجز مدارس اداره ی خاصی هم تعطیله مثلا بانک یا کتابخونه عمومی یا بعضی امورات؟

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا راپانزل ارزوها داره، خودت کمکش کن.  
معلوم نیس در مورد کانادا حقیقتو گفته باشه

دختر عمه منم کانادا میگه بچه همسایمون دیگه چرک بالا می‌آورد از شدت مریضی، میگه بهش گفته بودن برو خوب میشه

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

من شنیدم غربی ها تو کرونا هم ضعیف عمل کردند و مردمشون تو اینستا شاکی بودند

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت