2777
2789
عنوان

حسرت چی به دلتون مونده❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2597 بازدید | 188 پست

خوش به حال اینایی که پدرشون کتکشون نمی زنه و بهشون تهمت نمی زنه و خوش به حال اینایی که پدرشون خسیس و بد دل و شکاک نیس و خوش به حال اینایی یارانه شون دستشونه

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
من خیلی توگذشتم همش مبگم کاش اینکارومیکردم کاش ...

خب گذشته برای درس گرفتن از اشتباهاتته ک دیگه همونو تکرار نکنی 

نه کمتر نه بیشتر

خودت واسه خودت شدی ی ناظم سخت گیر ک نمیذاره رشد کنی

از گذشته درس بگیر 

تو حال تلاش کن و زندگی کن 

نگاهت ب آینده باشه و با هدف باش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حسرت همه چی به دلم مونده....انقدر دلم پره که نمیدونم چی بگم....فقط کاش همین الان یکی بود بغلم می‌کرد ...

ای جانم بیابغلم ❤️❤️❤️

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

انشاالله که یه روزی مادر بشی خودتم ندونی کی باردار شدی 🤲نمی دونم چه حکمتیه هرکی بچه نمیخواد ، هرکی ...

الهی آمین انشاءالله همچنین شما

نمیدونم چرامیگن معتادانمیتونن بچه داربشن امامیبینم قشنگ بچه دارمیشن وسالم🥲

امروزحسودیم شدبه جاریم امروززایمان کرد

بیا🫂اینقدر بغض دارم که نمیدونم امشب اروم میشم یا ن...

منم همینطور....آدم کم مشکل داره...حالا چندوقت پیش با خانواده شوهرم دعوام شد...یعنی یه کاری کردن که دیگه ازهمه بدم اومده...فکر میکردم چقدر خوبن...بدتر از بدتر....

آره خیلی ولی خواست خدا مهمترهدکتر ساغر صالح پور تهران خوبه

و دکتر نصرت نقاب در اهواز...

لب این پنجره چندیست به جان آمده‌ایم ! به تماشاگه بی نام و نشان آمده‌ایم / ذره ای بهره نبردیم از عالم نکند ما فقط بهر تماشای جهان آمده‌ایم🌱💔

خب گذشته برای درس گرفتن از اشتباهاتته ک دیگه همونو تکرار نکنی نه کمتر نه بیشترخودت واسه خودت شدی ی ن ...

نمیتونم تکرارنکنم

اینک همش ب این فک میکنم ک کاش بااون ازداج میکردم کاش زنش میشدمو..

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

منو ببخشید بخاطر تایپک امشب ، بغض گرفت منو ... چقدر غمگین شد🖤🫠

لب این پنجره چندیست به جان آمده‌ایم ! به تماشاگه بی نام و نشان آمده‌ایم / ذره ای بهره نبردیم از عالم نکند ما فقط بهر تماشای جهان آمده‌ایم🌱💔

حسرت یه تن سالم 

یه دستشویی و حموم عادی رفتن مثل بقیه ی آدماا

بدون دمپایی روی فرش راه رفتن

راحت روی تشک خوابیدن

شلوار نخی و پاچه گشاد پاکردن و.....

حسرت گذشته که سالم و عادی بودم💔

بازم شکر

اگر سالمید قدر این نعمت رو بدونید

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
ممنونم عزیزم انشالله فرزند سالم و صالح خداوند بهمون عطا کنه ممنون از دعای قشنگتون الهی عاقبت بخیر بش ...

ممنون عزیزم 😘 ♥️ چرا به شاه خراسان پناه نمی‌بری دست خالی کسیو رد نمیکنه از خونه ش 🥲

الهی آمین انشاءالله همچنین شمانمیدونم چرامیگن معتادانمیتونن بچه داربشن امامیبینم قشنگ بچه دارمیشن وس ...

الهی به همین زودی خبر بارداریتو بیایی بدی 🫂

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊