2777
2789

من هر وقت کاشت کردم یک هفته یا نهایت دو هفته برام موند

اما این سری بهم گف چسب جدید گرفتم و خوبه 

الان ۱۸ روز گذشته مث روز اوله

میگم نکنه چسبش انقد محکم بوده ک مژه های خودمو بکنه اسیب بزنه؟ طبیعیه این همه مدت تکون نخورده باشه حتی ی ذره؟

پیش ب سوی قوی تر شدن...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱ ماه 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
کاشت موقت؟ یا اکستنشن؟مراقبت خاصی انجام میدی ک بمونه؟

موقت 

نه

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
اگه مراقبت کنی میمونه اگه بذارم معمولا هر ۲۰ روز یا ۲۵روز میرم ترمیم و اینکه به مدل کاشت هم بستگی دا ...

واا آرایشگرم میگه اگه تک لاین باشه زودتر کنده میشه ولی اگ دو ردیف از بالا و از پایین بزنیم دیرتر کنده میشه 

من ی ردیف زدم میخواستم طبیعیتر باشه

پیش ب سوی قوی تر شدن...

من اکستنشن کردم مژه هام بلند شد زشت شد

بعد برجستگی چسب رو حس میکردم حس کثیفی میداد

دوستان من از ناخن کارم راضی نبودم نه بهداشت نه تمیزی کار

زشته برم پک ناخنم رو ازش بگیرم 3 قلم بود 60 تومن😅

اکستنشن بیشتر میمونه کاشت موقت من شده بعد 1 روز هم ی جاهاییش خالی میشد دیگ مجبور شدم همشو در اوردم😂

اره اکستنشن ماندگار تره اما اخه میگن اسیب میزنه ب مژه های اصلی

پیش ب سوی قوی تر شدن...