2777
2789
عنوان

حسرت چی به دلتون مونده❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2606 بازدید | 188 پست

حسرت خیلی چیزا...حسرت ی مادر خوب ک همیشه پشت و پناهت باشه ن اینکه همجا آبروتو ببره 

حسرت ی جشن عروسی توی ی تالار شیک با ی ماشین عروس گل زده شیک

حسرت مدرس زبان شدن و دستم توی جیب خودم رفتن

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوش به حال همه اونایی که پدر خوب دارن یا پدر بد دارن

هزار بار خوش به حالتون خوش شانسا

خوش به حال اونایی که پول دستشون و ازادی دارن میتونن برن خرید و مغازه و بازار و پارک و با دوستاشون بیرون

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
منم مادرنشدم تا ای وی اف هم رفتم نشدکه بشه حسرت به دلم موند😭😭😭😭😭😭

انشاالله که یه روزی مادر بشی خودتم ندونی کی باردار شدی 🤲

نمی دونم چه حکمتیه هرکی بچه نمیخواد ، هرکی رابطه نامشروع داره هرکی فقر مالی داره خدا بهشون چند تا چند تا بچه میده آن‌وقت یکی مثل من و شما که در حسرت بچه هست  خدا بهش نمیده ، انگار خدا دوست داره ما التماسش کنیم😭😭😭😭😭

اونایی عم که بچه نمی‌خوان برن سقط کنن💔

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊