متوجه شدم مرد ها همشون ویژگی های مشترکی دارن ،غرور بیش از و خودشیفتگی و حتی بدترینشون هم ادعا داره حالا چه برسه یه چیزی هم باشه واقعا از این ویژگی ها حالم بهم میخوره و به زن به عنوان کالای جنسی نگاه میکنن و فهمیدم با ازدواج نمیتونم خوشبخت باشم باید مجرد بمونم به خودم قول میدم دیگه از هیچ مذکری خوشم نیاد و حتی یه ثانیه هم به کسی فکرنکنم انگار اینطوری زندگی کردن بهتره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
پنج تا انگشت یکی نیست گل هر چقدر جامعه بد شده باشه بازم تک و توک آدمای با شخصیت و اصیل وجود داره...
مجردی و تنهایی تا یه زمانی جواب میده بعدش عین خُره میفته به جونت...
خدا آدم رو یه جوری خلق کرده که تنهایی نمیتونه دووم بیاره نیاز به همدم داره
هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨