متوجه شدم مرد ها همشون ویژگی های مشترکی دارن ،غرور بیش از و خودشیفتگی و حتی بدترینشون هم ادعا داره حالا چه برسه یه چیزی هم باشه واقعا از این ویژگی ها حالم بهم میخوره و به زن به عنوان کالای جنسی نگاه میکنن و فهمیدم با ازدواج نمیتونم خوشبخت باشم باید مجرد بمونم به خودم قول میدم دیگه از هیچ مذکری خوشم نیاد و حتی یه ثانیه هم به کسی فکرنکنم انگار اینطوری زندگی کردن بهتره
اگه سنت کمه خودتو درگیر نکن بعد ۲۵ سال بهش فک کن و
من حدودا دیگه دارم میرم تو ۲۰ سال اما خب بنظرم همین الان دیگه از قید و بند ازدواج و دل بستن به جنس مذکر در بیام بهتر چون اینطوری میتونم تمام حواسم رو بزارم رو موفقیت خودم
من حدودا دیگه دارم میرم تو ۲۰ سال اما خب بنظرم همین الان دیگه از قید و بند ازدواج و دل بستن به جنس م ...
منم تقریبا همسن توأم و همچین فکرایی نسبت به مردا دارم اما شرایط زندگی و خونه پدری برام عذابه و با روانم دارم تاوان پس میدم تو فکر اینم اول به درآمد برسم و مستقل شم و بعداً اگه مورد خوب سراغ اومد ازدواج کنم... ولی در کل بهتره آدم ازدواج کنه..
هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم تقریبا همسن توأم و همچین فکرایی نسبت به مردا دارم اما شرایط زندگی و خونه پدری برام عذابه و با رو ...
چقدر شرایطت مثل منه منم تو خونه پدری خیلی عذاب کشیدمو هنوز میکشم و میخوام مستقل بشم و روی پای خودم بایستم و منتظر یکی نباشم که بیاد خوشبختم کنه امیدوارم حالا که شما میخوای ازدواج کنی یه آدم خوب سر راهت بیاد البته که این روزا خیلی خیلی کم گیر میاد
بدترش اینکه خودشون هیچی نیستن اونوقت توقعشون بالاست من با یکی برخورد داشتم خب اون فهمیده بود از حرفام که خانواده مرفه ای هستیم ابراز علاقه کرد ایقدر که با خودم گفتم این کلا عاشق منه الکی بهش گفتم ما بی پولیم چیزایی که بهت گفتم میخواستم برای تو جذاب باشم همش بلوف بود
بدترش اینکه خودشون هیچی نیستن اونوقت توقعشون بالاست من با یکی برخورد داشتم خب اون فهمیده بود از حرفا ...
هی روزگار همشون همینن یا دنبال پولن یا رفع نیاز حالا ما که واقعا بی پولیم خوبه دیگه به این بهونه هم سمتمون نمیان 😅 ولی عجب شگردی زدی دم گرم دختر همون که بهتر رفت واقعا نمیفهمم کی اینقدر پرو شون کرده