ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1482 عنوان به یک عدد از این نی نی ها نیاز دارم🥺🥲 عکسسسسس 211 بازدید | 38 پست وایی موهاشم خرگوشی ببندم🥺🥺🥺 لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم دیروز | 22:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پپپپپپپپ عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 9693 منم همینطور 😢 خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1482 😭😭😭😭 عزیزم تروخدا ببخش منو قصد ناراحتی نداشتم حلال کن لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم
ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1482 منم همینطور 😢 هققق باباش نمیاد منو بگیره🥺 لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم
پپپپپپپپ عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 9693 هققق باباش نمیاد منو بگیره🥺 من باباشو با دوتا هم پسردارم ولی جراتشو ندارم میترسم پسربشه😁 خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
4محمدم عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 3933 عزیزم تروخدا ببخش منو قصد ناراحتی نداشتم حلال کن نه عزیزم 🌹دلم برای دخترم تنگ شد 💔❤️🔥نتونستم بغلش کنم و بزرگ شه و موهاشو شونه کنم 🥺🖤 دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️🔥🖤🥺
ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1482 من باباشو با دوتا هم پسردارم ولی جراتشو ندارم میترسم پسربشه😁 دو قلو داری؟بابا شاید دختر شد لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم
ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1482 نه عزیزم 🌹دلم برای دخترم تنگ شد 💔❤️🔥نتونستم بغلش کنم و بزرگ شه و موهاشو شونه کنم 🥺🖤 اگه ناراحت نمیشی میشه بگی چه اتفاقی افتاد🥲 لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم
پپپپپپپپ عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 9693 دو قلو داری؟بابا شاید دختر شد نه یکیش ۱۴سالشه یکیش ۱۱البته خودم ۳۰سالمه اتفاقا از بارداری دوقلو وحشت دارم چون پارسال یه بارداری ناموفق دوقلو داشتم ۲۴هفته زایمان زودرس شدم چقدر خوشحال بودیم یکیش دختربود😔 خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
4محمدم عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 3933 اگه ناراحت نمیشی میشه بگی چه اتفاقی افتاد🥲 هشت روز بعد از به دنیا اومدنش پر کشید و رفت 🖤🥺خونش مشکل داشت😭 دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️🔥🖤🥺
ghazalkocholo عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 3007 من دوتا پسر دارم سومی خدا داده است تو خواب یکی از امواتم بهم گفت دختره باعث برکتته فعلا ک ۸ هفته هستم خیلی دوست دارم زودتر ۱۶ هفته بشه برم ببینم جنسیتش چیه
پپپپپپپپ عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 9693 نه عزیزم 🌹دلم برای دخترم تنگ شد 💔❤️🔥نتونستم بغلش کنم و بزرگ شه و موهاشو شونه کنم 🥺🖤 منم بعضی وقتا نگاه لباساشون میکنم دلم به درد میاد😔 خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
پپپپپپپپ عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 9693 من دوتا پسر دارم سومی خدا داده است تو خواب یکی از امواتم بهم گفت دختره باعث برکتته فعلا ک ۸ هفته هست ... انشالله که اول سالم وبعد دختر باشه به سلامتی بغل بگیری خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
4محمدم عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 3933 منم بعضی وقتا نگاه لباساشون میکنم دلم به درد میاد😔 لباس بچهها؟چرا؟ دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️🔥🖤🥺