2777
2789
عنوان

از رفتارای چیپ و مفتضح ناپدریم شرمگینم

| مشاهده متن کامل بحث + 7749 بازدید | 83 پست
کلا از قدیمم اقدس بوده کلا تاپیکای این خانوم ی جوریه

به خاطر ع تاپیکام عجیبن!!! !خب ۶۰ سال پیش یه شهر کوچیک لابد ثبت احوالیه سواد نداشته 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامان من هیچ زحمتی واسه خونه نکشیده یه زن ساده و بی خیال بوده که یه عمر همه دارایی های بابای سادمو ب ...

ببین...اینو وقتی بگو که پیر شدی..یا حداقل سن مامانت.و برمیگشتی نگاه میکردی به همه زیر بچه عوض کردنها که تبدیل شد به اینکه همون بچه ها پرتت متن بیرون.یا نگاه میکنی به همه وقتهایی که فلان لباس رو خواستی و نخرید و گفتی بزار شوهرم وام داره و...و با همون وامها و ...بود کم کم شوهرت خونه و ماشین و باغ و..خرید و بعد بچه ها گفتند حق ندارد اندازه یه سقف بالاسرت آخر عمری ازشون استفاده کنی و بخوای بری زیر منت بقیه واسه جای خواب...

نگو.ولش...به من چه.خیلی عصبانی هستی.گفتن من فایده ندارد...ولی به این فکر کن بچه ت چند سال بعد بگه مامانم یه آدم ساده بود ...فقط بابام باعث شد زندگی مون جمع شه‌...

شب یلدا مادرت را راه میدی؟؟؟؟

با برخورد امروز عمرا چون دلش برای پدر و مادر مریضش نمیسوزه دوروزه مریضن یه آش گرم نداده دستشون

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

خود مادربزرگتم حتما خوشحاله هم پسر داداشش دوماد شده هم دخترش سر و سامون گرفته هرچند به غلط شما دیگه ...

نه گلم مادر بزرگم کلی ازش گلایه داشت چون شوهرش برادرزادشه تو رودر وایسی گیر کرده

ببین...اینو وقتی بگو که پیر شدی..یا حداقل سن مامانت.و برمیگشتی نگاه میکردی به همه زیر بچه عوض کردنها ...

درسته عزیزم فرمایش شما ولی مادر من هیچ کدوم از این گذشتارو نکرده تو زندگیش همیشه به فکر خودش بوده 

دیگه دخترشو نصیحت میکرد زنش نشه فامیل خودشه دختر خودشه شما دخالت نکن

اونم خبر نداشت سور پرایز شد وگرنه مانع میشد

ببین خونه ای رو که وارث داره ناپدریت، نمی تونه بفروشه ، پس به باد نمیره ازونجایی که مادرت هم تو خون ...

برادرام نمیزارن میگن ما مستاجریم اونوقت این گردن کلفت بیاد بشینه

درسته عزیزم فرمایش شما ولی مادر من هیچ کدوم از این گذشتارو نکرده تو زندگیش همیشه به فکر خودش بوده

حداقلش اینه که نه ماه شمارو تو شکمش نگه داشته، خونه رو به باد نمیدن نترس، خونه وارث داره، یکی از وراث هم مادرتونه، بذار برن بشینن، مزاحم بقیه هم نمیشن، ماد شما خودش باید بفهمه طرف به دردش نمیخوره، هرچی شما بگی قبول نمیکنه، شایدم تنهایی بهش فشار آورده، از روی اجبار ازدواج کرده، شماهم که همه سر خونه زندگیتون هستید، ظاهرا حال مادرت با این آدم خوبه آخه میگی موهاشو مش کرده

چ عجیب ک نمیدونی اسم مامانت چجوری نوشته میشه عقدس!!!!!!!

عزیزم میدونم تو شناسنامه ثبت احوال با ع نوشته