2777
2789
عنوان

از رفتارای چیپ و مفتضح ناپدریم شرمگینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 83 پست
خب شوهره مفت خوره؟به مادرت چه ربطی داره.

مامانم ۷۰ گرم طلا داشت معلوم نیست این آقا چکارشون کرده بود وقتی یواشکی نامزد بودن ما هم دلمون واسه خودش میسوزه که این آقا داره ازش سواستفاده میکنه

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دایی من هم تو پیری رفت سراغ کارهای خاک بر سریبچه هاش اون زن ورپریده را راه نمیدنشهر که بی کلانتر نیس ...

خب ببخشید که یک زن باید تا آخر عمرش بعد شوهر مرده ش بسوزه بخاطر اینکه بچه هاشم بیخود فکر میکنند کلانترش هستند.

یا از نظر عاطفی بچه ها ولش کرده بودن یا مالی یا هر دو.بعد هم توقع دارن بشینه تو خونه....یک‌زن پاک‌بوده دوباره ازدواج کرده.

اون آقا هم من نمی‌دونم کار خاک بر سری منظورت چیه و ربطی به مادر اسی نداره بماند که تازه بازم پیرمرد رو نباید مینداختن بیرون.

کی گفته بچه کلانتره؟ می‌گفته بچه باید پدر و مادرش رو تربیت کنه؟

اونم چی؟ با بیرون کردن از خونه ای که خودشون زحمتش رو کشیدن...

مخصوصا منظورم با مادر اسی هست.

تو چشای ناپدریت زل بزن بگو خونه نداشتی چرا زن گرفتی؟؟؟ تا وقتی جسارت نداری باید این چیزارو تحمل کنی

ی بار بهش گفتم تو هیچی نداشتی کسی زنت نمیشد مامان ساده منو گول زدی اونم گفت در عوض مادر تو هم رحم نداره کسی نمیگرفتش (رحمشو برداشته مامانم )

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

میدونم گلم حتما ثبت احوال گند زده آخه اون زمان خیلی اسمارو کلا بدثبت کردن

اره مامانم با ع

خب ببخشید که یک زن باید تا آخر عمرش بعد شوهر مرده ش بسوزه بخاطر اینکه بچه هاشم بیخود فکر میکنند کلان ...

مامان من هیچ زحمتی واسه خونه نکشیده یه زن ساده و بی خیال بوده که یه عمر همه دارایی های بابای سادمو به باد داده اینم آخریش

مامانم ۷۰ گرم طلا داشت معلوم نیست این آقا چکارشون کرده بود وقتی یواشکی نامزد بودن ما هم دلمون واسه خ ...

به نظرم با پرت کردن بیرون بیشتر دارید هلش میدید سمت اون مرد.نمیخوام برم رو مخته.ولی یک مرضی دارم دلم نمیاد ساده بگذرم...

[QUOTE=364456984]نه مجرد انحصار وراثت کردین؟

نه دلمون نیومد به خاطر مامانم ۱۰ ساله بابام فوت شده

به نظرم با پرت کردن بیرون بیشتر دارید هلش میدید سمت اون مرد.نمیخوام برم رو مخته.ولی یک مرضی دارم دلم ...

نظرت محترم دوست عزیز