2777
2789
عنوان

از رفتارای چیپ و مفتضح ناپدریم شرمگینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 83 پست
حداقلش اینه که نه ماه شمارو تو شکمش نگه داشته، خونه رو به باد نمیدن نترس، خونه وارث داره، یکی از ورا ...

شوهرشو نمیشناسی گلم چه جانوریه ارثیه زن قبلیشو بالا کشید سر پیری طلاقش داد اونم سکته کرد و فوت شد 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

استارتر،میشه دروردامضات بگی ،بچه هات ازت جداهستن؟جداشدی خودتم

نه گلم باباشون فوت شده به من ندادن تاپیکای قبل توضیح دادم مفصل

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسم یکی از اقوام ما معراج بود، خانم بوده

یکی از آقاهای اشنای ما هم ۷۰ سالشه اسمش اعظم 

اسی مادر منم ازدواج کرده ولی ما حواسمون بهش هست و مثل پدر خودمون ناپدریمونو دوست داریم البته ناپدری ما انسان باشخصیت و مهربانی هست و جای خالی پدرمون رو برامون پر کرده

درسته عزیزم فرمایش شما ولی مادر من هیچ کدوم از این گذشتارو نکرده تو زندگیش همیشه به فکر خودش بوده

حتی اگه نکرده باشه...حتی اگه همه ش ظلم کرده باشه:

پیامبر یه صحبتی داره دقیق بلد نیستم.یا این مضمون که اگه یه بچه کل عمر خدمت مادرش رو بکنه اندازه یه بار اذیت مادرش تو بارتری،جبران نکرده براش...

شبت خوش.هی می‌خوام نیام سایت باز میبینم اومدم اینجا و هی غصه بقیه رو میخورم...

چند ساله قانون تغییر کرده ازدواج کنی حقوق شوهر مرحومتو میگیری

یه کاربر دیگه ام گفت اینو قبلا من از یکی از آشناهام تو تامین اجتماعی سوال کردم گفت قطع میشه