صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بچه ها من انسانی هستم..سال آخر اومدم انسانی..ی چیزا حالیمه از تجربی..دوسال بودم حدودا...میشع بخونمباز ۱۱.۱۲ ترمیم کنم؟؟ایجاد سوابق کنم؟؟هوش خوبی دارم.. میرسونم ب پرستاری؟؟منطقه ۳ بدون هیچ سمیه ای
این موضوع به سنجش ربطی مداره که بخواد درباره ش بیانیه بده این تو حوزه وظایف آموزشو پرورشه
آ. پ ثبت نام میکنه و امتحانا رو میگیره
پارسال یه نماینده مجلس اعلام کرد که میشه دوباره ترمیم کرد و سجش هیچوقت درباره ش حرف نزد به اون ربطی نداره این موضوع اون فقط در نهایت یه تراز از اموزشو پرورش میگیره و رتبه رو حساب میکنه
دخترخانوم...! اون مَرده... "اون" باید دنبالت باشه، پیگیرت باشه، هَوَلت باشه،"اون" باید حساب کنه. از زمین به آسمون نمیباره.. خب؟