2777
2789

ماجرا به پارسال برمیگرده که سر اعتیاد و دست بزن همسرم من قهر کردم و خونه بابام اینا بودم 

الان با اینکه یکم بهتر شدیم با هم اما یه برادرشوهر مجرد دارم که زندگیشو ول کرده و از من و شوهرم پیش باباش  و بقیه و حتی دوستا شوهرم بدگویی میکنه 

بعد جلو من مث ضعیفه ها باهام رفتار میکنن شاید بخندین ولی واقعیته انگار بهم ترحم دارن که من متنفرم و منو هیچ حساب نمیکنن

برادرشوهرم به همه گفته شوهرش در رو روشون میبنده نمیزاره برن بیرون و چون من ساکتم و مبادی آداب به همه گفته زنش بی زبونه نتونست زندگیشو جم کنه خرجی هم نداره در حالی که شوهرم یه ولخرج به تمام معناست و حتی کرایه خونه رو نمیده ولی میره لباس میخره برا خودش ولی برادرش خونه و ماشین و همه چی داره ما همه چیزامون اجاره ای 

اون روز برادره زنگ زد بهم گفت شوهرت که همش سرکاره پس این پولها رو چیکار میکنه که هیچی نداره همیشه؟منم یجورایی شک کردم که نکنه رو من زن گرفته چون قبلا خیانت هم کرده بهم ..احساس میکنم خیلی مفلوک و عقب مونده م رفتن همه جا گفتن فلانی افسرده ست بی زبونه ..حتی اشتها ندارم غذا بخورم همش موقع ظرف شستن و لباس شستن میشینم گریه میکنم اونقدر هیشکی برام ارزش قائل نیس که شیر آشپزخونه یکساله خرابه و من مجبورم تو حموم ظرفها رو بشورم 

به احترام شما قطره چکونی ننوشتم ممنون میشم راهنماییم کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه وقته تغییره

نباید با هر اتفاقی خودت رو سازش بدی

به خودت برس

برای خودت ارزش قائل شو

ظرفها رو هم تلنبار کن تا بو بگیره شوهرت مجبور بشه شیر عوض کنه

تا حالا بد کردی به خودت

Be nice😊

دیگه وقته تغییرهنباید با هر اتفاقی خودت رو سازش بدیبه خودت برسبرای خودت ارزش قائل شوظرفها رو هم تلنب ...

دقیقا خودم رو خیلی سازگار نشون دادم اگه این ناامیدی رو کنار بگذارم شاید کمی وضعیت تغییر کنه  

بله دوتا

خدانگهداره براتون.

ازاول رو دادی بهش..هرکاری کرده چیزی نگفتی پرو شده.بایدبشینی تویه موقعیتی که حالش خوبه باهاش صحبت کنی..بگو همه پیشرفت کردن خونه ماشین دارن ولی ما بادوتابچه دریغ از هزارتومن پس انداز..مرداروفقط بازبون نرم میشه رام کرد

انشالله خدابهت صبروآرامش بده

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
دقیقا خودم رو خیلی سازگار نشون دادم اگه این ناامیدی رو کنار بگذارم شاید کمی وضعیت تغییر کنه

دو تا بچه داری ها

به های بچه هات شرایط تغییر بده

اونا تو رو می بینن افسرده تر میشن

من اصلا کاری به تغییر شوهرت ندارم

تو خودت رو عوض کن

Be nice😊

دو تا بچه داری هابه های بچه هات شرایط تغییر بدهاونا تو رو می بینن افسرده تر میشنمن اصلا کاری به تغیی ...

بله سال دیگ میرن مدرسه خودمم دلم میخاد دلشون شاد باشه 

این چند وقت دیگه جلوشون گریه نکردم 

چشم عزیزم سعی خودم رو میکنم ممنونم برا راهنماییت❤️