2777
2789
عنوان

آیاکسایی که عمل بینی کردن میتونن باردار بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 139 پست
بنظرت چیزی تو لوله رحمم نمونه یهو فوبیامه

نترس بابا مگه الکیه من خودم یه لخته به شدت یزرگ دفع کردم دکتر گفت بهتر دفع شد تو شکمت میموند بدتر بود ت. هم خوبه دقع میکنی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

دیگه جراتشو ندارم 😔 خیلی اذیت شدم

درکت میکنم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فدات عشقم 🤗 برو بخواب ارمانم ببوس 😘

قربونت عزیزم 😘😘😘🌷

@مشید_خانوم چیشد عزیزم ناراحت شدی؟ منظوری نداشتم کلی گفتم برفرض که مثلا کاربر چرچیل فیک باشه هب چ ...

اونم فیک بود اینجا دیگه جای موندن نیست😳

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

اونم فیک بود اینجا دیگه جای موندن نیست😳

نه مثال زد دختر😐

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

تو اون تاپیک تگم کرده بودی ترکیده بود

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

وقتی پری شدم الکی بوده دیگه من فقط از خارج رحمی ترس داشتم عنوزم میترسم عصری زیر شکمم شدید درد گرفت ب ...

شاید کیست بوده

نمیدونم فقط خوشحالم که خارج رحمی نبوده

میدونم ناراحتی عیب نداره دختر

فقط دیگه نرو دکتر

میدونم ناراحتی عیب نداره دخترفقط دیگه نرو دکتر

واسه همین طولش دادم نرفتم میدونستم باز میگن برو سونو و بتاو کوفت اصلا توضیحاتو معاینه نمیکنن فقط بلدن بقرستنت اینو اونور نه قربونت میدونستم بارداری نیست فقط دوست داشتم خلاص شم تو دردسر نیفتم

اکیپ سوگلی های سایت#

واسه همین طولش دادم نرفتم میدونستم باز میگن برو سونو و بتاو کوفت اصلا توضیحاتو معاینه نمیکنن فقط بلد ...

انشالله هرچی خداخودش بخواد واست اتفاق بیفته چشم انتظاری سخته....

تاپیک اخرمو ببین

@مشید_خانوم   صبحانه خوردی سوگولیم👶🏻

@مشید_خانوم صبحانه خوردی سوگولیم👶🏻

نه سوگولی خانوم

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم مهم تر از مهارت نه گفتن آموزش بهداشت فردیه. وقتی بوی سگ بدی و مسواک نزنی و جوراباتو عوض نکنی و به جای حموم با عطر دوش بگیری اصلا لازم نیست تو موقعیت نه گفتن قرار بگیری.