منظورم اینه باردار بشن خب یه خاطر هورمونا بینی ورم میکنه بعد زایمان ورمشون میخوابه یا نه؟؟ برام سوال شداخه من سر پسرم دماغم دوبرابر شده بود الان ورمش خوابیده اگت عمل کرده بودم ورمش میخوابید یا میموند؟
درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁
نترس بابا مگه الکیه من خودم یه لخته به شدت یزرگ دفع کردم دکتر گفت بهتر دفع شد تو شکمت میموند بدتر بود ت. هم خوبه دقع میکنی
درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
واسه همین طولش دادم نرفتم میدونستم باز میگن برو سونو و بتاو کوفت اصلا توضیحاتو معاینه نمیکنن فقط بلدن بقرستنت اینو اونور نه قربونت میدونستم بارداری نیست فقط دوست داشتم خلاص شم تو دردسر نیفتم
به نظرم مهم تر از مهارت نه گفتن آموزش بهداشت فردیه. وقتی بوی سگ بدی و مسواک نزنی و جوراباتو عوض نکنی و به جای حموم با عطر دوش بگیری اصلا لازم نیست تو موقعیت نه گفتن قرار بگیری.