2777
2789
عنوان

آیاکسایی که عمل بینی کردن میتونن باردار بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 115 پست
خب رفتمو برگشتم دیدم قفله فکر کردم بخاطر حرف من بحث شده چیزیم نگفتما

بیا بغلم کدورتا رفع شع🌷

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

بیا بغلم کدورتا رفع شع🌷

💏 من حرفی بزنم میدونم که بقیه هم میبینن واس همین هیچوقت دوس ندارم کسی رو برنجونم منظورم با همونجا بود که گفتی تو ایتاییم منم گفتم شوهرم نمیزاره ها فقط منظورم به اون بود چیز دیگه ای نگفتم   . آنه دوقلوهام رفتن  من الان ناراحتما🤧🤧😩😂

اکیپ سوگلی های سایت#

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

💏 من حرفی بزنم میدونم که بقیه هم میبینن واس همین هیچوقت دوس ندارم کسی رو برنجونم منظورم با همونجا ب ...

🤣🤣🤣دهنت سرویس اخه دوقلو😂😂😂

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

حرف نزن داغ دلم تازه شد 😂😂🤧🤧🤧 فکر میکردم باردارم تیرم به سنگ خورد🤣🤣

نه بابا چرا پریود شدی؟  

نینی هامون کجا رفتن🥹

نه بابا چرا پریود شدی؟ نینی هامون کجا رفتن🥹

۱۸ روز عقب انداختم تست مثبت میشد بتا اولش کم بود بعدش زیاد ولی سونو واژینال گرفتن چیزی نشون نداد گفتن چند روز بعدش بیا تکرار نرفتم لکه بینیم شرو شد الان پریم  یعنی آنه از سر ماه تا الان رسما زجر کش شدما پامم سیاتیکم گرفته بود بخاطر این پری نشدن قرصن نمیشد بخورم ا نقدر درد کشیدما  تازه امروز یکم بهتر شدم نی نی ها بدروددددد 🤧🤧😂

اکیپ سوگلی های سایت#

۱۸ روز عقب انداختم تست مثبت میشد بتا اولش کم بود بعدش زیاد ولی سونو واژینال گرفتن چیزی نشون نداد گفت ...

مثبت شد یعنی باردار بودی؟؟ یا الکی مثبت شد؟  چه ضدحالی خوردی خواهر

۱۸ روز عقب انداختم تست مثبت میشد بتا اولش کم بود بعدش زیاد ولی سونو واژینال گرفتن چیزی نشون نداد گفت ...

دختر بودن یا پسر😔🤣

مثبت شد یعنی باردار بودی؟؟ یا الکی مثبت شد؟ چه ضدحالی خوردی خواهر

وقتی پری شدم الکی بوده دیگه من فقط از خارج رحمی ترس داشتم عنوزم میترسم عصری زیر شکمم شدید درد گرفت بعدش لخته دفع کردم بهتر شدم نمیدونم چرا این ماه اینجوری شدم

اکیپ سوگلی های سایت#

والا دخترم اینو پسند کرده بود میگفت باید برام ازینا بیاری 🤣🤣🤣

انشاالله ماه بعد😝

وقتی پری شدم الکی بوده دیگه من فقط از خارج رحمی ترس داشتم عنوزم میترسم عصری زیر شکمم شدید درد گرفت ب ...

نگران نباش رحمت داره تخلیه میشه