2777
2789
عنوان

آیاکسایی که عمل بینی کردن میتونن باردار بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 195 پست
خب ورم یه چیز طبیعی تو بعضی خانما بوجود میاد منظور کلی اینه ایا ورمش میخوابه یانه

اره بابا همونطور که میگی بخاطر هورمونه و بعد زایمان ورم می‌خوابه 

منم کل بدنم ورم کرده شدم مثل خرس گریزلی😂😂😂

مخصوصا پاهام که دیگ کفشام اندازه نیست و نمی‌دونم چیکار کنم

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

من سهمیه تاپیکم تموم شده وگرنه تاپیک استقبال میزدم😂😂😂

فدااااات مرسی عشقم زن قولی و جمیلم سلام ممنون از همه خوبین خدایی جام خالی بود راستشو بگین 

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فدااااات مرسی عشقم زن قولی و جمیلم سلام ممنون از همه خوبین خدایی جام خالی بود راستشو بگین

نه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

با نی نی اومدی یانه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

نه

ممنون بابت صداقتت راسی سمیرام کووووو @اوج_آسمان    

@رتبه_برتر_مملکتم     مبینا بیا ک دلم خیلی برات تنگ شده

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

ممنون بابت صداقتت راسی سمیرام کووووو @اوج_آسمان @رتبه_برتر_مملکتم مبینا بیا ک دلم خیلی برات تنگ ...

سلام خانمی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

با نی نی اومدی یانه

ن عزیزم امین مث ممد هدف نمیزنه،😝

ممنون بابت صداقتت راسی سمیرام کووووو @اوج_آسمان @رتبه_برتر_مملکتم مبینا بیا ک دلم خیلی برات تنگ ...

خخخ شوخی کردم معلومه دلم واست تنگ شده بود

یچی مشید یه حرفی زده بود جدی نگیر دنبالش هم نگیر تمام شد تو همین تاپیک هست اگه خواستی بخونی

چیشد خوش گذشت خخخ به قول بلاگرا از یک تا ده چندمیدی به سفرت

این الات تیکه بود😂😂

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

😭😂🤢

اره😐🖕🏻

😵🚶‍♀️

میگن یکسال بعدش بهتره بچه بیارن

کاری به یک سال ده سالش ندارم بابا سوالم اینه بعد زایمان بینی عملی ورمش میخوابع یا نه؟