2777
2789

منظورم اینه باردار بشن خب یه خاطر هورمونا بینی ورم میکنه بعد زایمان ورمشون میخوابه یا نه؟؟ برام سوال شداخه من سر پسرم دماغم دوبرابر شده بود الان ورمش خوابیده اگت عمل کرده بودم ورمش میخوابید یا میموند؟ 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما غذای نمکی زیاد میخوردی ک ورم داشتی

من پام ورم کرد و حتی سایز اضاف کردم ولی برنگشت

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

دوبار بعدش زايمان كردموالا ورم نكردم

خب ورم یه چیز طبیعی تو بعضی خانما بوجود میاد منظور کلی اینه ایا ورمش میخوابه یانه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

حتما غذای نمکی زیاد میخوردی ک ورم داشتیمن پام ورم کرد و حتی سایز اضاف کردم ولی برنگشت

بینیم انقد بزرگ شده بود که نگو همه بهم میگفتن خودمم متوجه شدم الان عکسامو میبینم خیلی ضایس

حالا اگه کسی لیزرکرده باشه بعدبارداری دوباره مو درمیاره🤔

اره

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

حالا اگه کسی لیزرکرده باشه بعدبارداری دوباره مو درمیاره🤔

آفرین منم این سوالو دارم

مگ همونجوري موندين؟ خوابيده ديگه!درست ميشه

نه نموندم

بابا سوال من یچیز دیگه بود تاپیکو یه بار دیگه بخونید

دقيقا سوال كردينورم ميمانعرض كردم كردم نه.

بابا دماغ عملی رو گفتم نه طبیعی

@مشید_خانوم    چیشد عزیزم ناراحت شدی؟  منظوری نداشتم کلی گفتم برفرض که مثلا کاربر چرچیل فیک باشه هب چه ربطی به بقیه اکیپ داره بلخره دوست بودیم میدونم ولی خب ربطی نداره بخایم بحثی بیاریم وسط اصن عضو گروه ما بوذه باشه نبوده باشه فرقی نمیکنه موضوع الان اینه که فیک بود همین