2777
2789

من و همسرم تهران زندگی میکنیم، خانواده همسرم شهر دیگه ای زندگی میکنند و خانواده من هم یه شهر دیگه زندگی میکنند. شما هر وقت شوهرتون می‌ره به خانوادش سر بزنه همراهش میرین؟ چند وقت یک بار به خانواده همسرتون سر می‌زنین و چند وقت یک بار به خانواده خودتون سر میزنین؟ همسرتون چیکار می‌کنه؟ واسه مناسبت ها مثل شب یلدا و ... چیکار میکنید؟ من نمی‌دونم باید چیکار کرد. مثلا واسه شب یلدا همسرم دوست داره بره شهر خودشون ولی من دوست دارم یا برم پیش خانواده خودم یا کلا تهران بمونم و حوصله ندارم برم خونه اونا.

همسرم هیچ جا بدون من نمیره.. 

مناسبت هاهم ترجیح میدیم خودمون‌دونفری باشیم یا اصلا براش فرق نمیکنه خونه مامانش اینا یا خونه مامانم اینا 

سال دوم زندگیمون این مسائل و حل کردیم تموم شد رفت

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همینطوره شرایطم ولی هر بار باهاش میرم اونم باهام میاد تنها نمیفرستمش بره 

مثلا شب یلدا پیش اونا بریم مناسبت بعد پیش خانواده من قطعی هم نیست ولی بیشتر هر کدوم زودتر دعوت کنه 

همسرم هیچ جا بدون من نمیره.. مناسبت هاهم ترجیح میدیم خودمون‌دونفری باشیم یا اصلا براش فرق نمیکنه خون ...

اینکه جدا جدا بریم بده؟ مثلا واسع شب یلدا قراره اون بره شهرشون من خودم تهران میمونم. البته ما عقد هستیم و تازه یک ماهه که عقد کردیم 

اینکه جدا جدا بریم بده؟ مثلا واسع شب یلدا قراره اون بره شهرشون من خودم تهران میمونم. البته ما عقد هس ...

یه ماه عقد هستید رسم یلدا اینا ندارید؟

خب شما تازه عقد کردید پیش هم بمونید اولین یلدایی هست که کنار همید اینکه دور از هم بگذرونید قشنگ نیست☹️

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
یه ماه عقد هستید رسم یلدا اینا ندارید؟خب شما تازه عقد کردید پیش هم بمونید اولین یلدایی هست که کنار ه ...

آخه مادربزرگ من فوت کردن و هنوز چهلمشون نگذشته و اونا هم چیزی نگفتن که یلدایی می‌خوان بیارن. پارسال یلدا پیش هم بودیم. آخه همسرم میگه دلش برای خانوادش و شهرشون تنگ شده. 

آخه مادربزرگ من فوت کردن و هنوز چهلمشون نگذشته و اونا هم چیزی نگفتن که یلدایی می‌خوان بیارن. پارسال ...

خب شما هم باهاش بریدچی میشه مگه؟

آخه مادربزرگ من فوت کردن و هنوز چهلمشون نگذشته و اونا هم چیزی نگفتن که یلدایی می‌خوان بیارن. پارسال ...

روح مامان بزرگت شاد

خب شما هم باهاش بریدچی میشه مگه؟

آخه ما تازه از مسافرت برگشتیم و مسافرت با خانواده همسرم بودیم. قبلش هم پاگشای من بود همش با خانواده همسرم خونه خاله های همسرم بودیم. واقعا دیگه حوصله ندارم آنقدر زیاد باهاشون وقت بگذرونم