من و همسرم تهران زندگی میکنیم، خانواده همسرم شهر دیگه ای زندگی میکنند و خانواده من هم یه شهر دیگه زندگی میکنند. شما هر وقت شوهرتون میره به خانوادش سر بزنه همراهش میرین؟ چند وقت یک بار به خانواده همسرتون سر میزنین و چند وقت یک بار به خانواده خودتون سر میزنین؟ همسرتون چیکار میکنه؟ واسه مناسبت ها مثل شب یلدا و ... چیکار میکنید؟ من نمیدونم باید چیکار کرد. مثلا واسه شب یلدا همسرم دوست داره بره شهر خودشون ولی من دوست دارم یا برم پیش خانواده خودم یا کلا تهران بمونم و حوصله ندارم برم خونه اونا.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یه ماه عقد هستید رسم یلدا اینا ندارید؟خب شما تازه عقد کردید پیش هم بمونید اولین یلدایی هست که کنار ه ...
آخه مادربزرگ من فوت کردن و هنوز چهلمشون نگذشته و اونا هم چیزی نگفتن که یلدایی میخوان بیارن. پارسال یلدا پیش هم بودیم. آخه همسرم میگه دلش برای خانوادش و شهرشون تنگ شده.
آخه ما تازه از مسافرت برگشتیم و مسافرت با خانواده همسرم بودیم. قبلش هم پاگشای من بود همش با خانواده همسرم خونه خاله های همسرم بودیم. واقعا دیگه حوصله ندارم آنقدر زیاد باهاشون وقت بگذرونم