2777
2789

اونو با خلأهای درونیش تنها می‌زارم تا به خودخوریش ادامه بده

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه دیگه خیلی با خلأهای درونیش تنهاش گذاشتم حس میکنم یه تو دهنی میخواد

باور کن هرچی دهن به دهن این افراد بزاری خودت پشیمون میشی تجربشو داشتم تحمل کن و بگذر برای روان آروم خودت میگم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
آخه دیگه خیلی با خلأهای درونیش تنهاش گذاشتم حس میکنم یه تو دهنی میخواد

لازم بود با نهایت ادب بنشونش سرجاش و اینو بدون اینا خیلی بدبخترن از اون چیزی که ماها فکرشو میکنیم خیلی عقده ای شدن 

لازم بود با نهایت ادب بنشونش سرجاش و اینو بدون اینا خیلی بدبخترن از اون چیزی که ماها فکرشو میکنیم خی ...

ببین اصلا زیبا نیس

تا منو میبینه بلند بلند میگه رژلبت جدیده؟

وای حوصله خط چشم داری؟

یا ای وای کاش لاک بزنی واسم آخه من مث تو لاک زدن بلد نیستم 

دلم میخواد پاااااارش کتم خییییییلی رو مخه خییییییلی 

لازم بود با نهایت ادب بنشونش سرجاش و اینو بدون اینا خیلی بدبخترن از اون چیزی که ماها فکرشو میکنیم خی ...

مدام می رسونه شاغله 

همش دو سه ماهه معلم غیرانتفاعی شده 

دیونم گرده🤣

مدام می رسونه شاغله همش دو سه ماهه معلم غیرانتفاعی شده دیونم گرده🤣

ببین اینا پر از عقده شدن کمبود هاشونو میخوان بپوشونن و اعتماد به نفسشون پایینه ولش کن بذارش توی حال خودش حقوق غیرانتفاعیا خیلی ناچیزه 

ببین اینا پر از عقده شدن کمبود هاشونو میخوان بپوشونن و اعتماد به نفسشون پایینه ولش کن بذارش توی حال ...

البته منم چند باری حالشو گرفتم

ولی دلم میخواد یبار که کلاس گذاشت حالشو بگیرم 

اره چون حالت چهرش باهات حرف می زنهبا پوزخند میگه نه حالت دوستانه

متوجهم چی میگی 

خودمم یه آدم دکو پزیه فیس و افاده ای بد قیافه بد هیکل و بی فرهنگی وی اطرافیان بود که خ شبختانه باهاش قطع رابطه ایم 

ببین دختره قیافش صفررررر ولی شنیدم بینی عمل کرد تحصیلات دیپلم ناقص وضع مالی پدرش بد و فرهنگشون هم که آدمایین که فقط دیگرانو مسخره میکن و ادعا دارن فقط خودشون خوبن ولی خدا شانس بده شوهر کرده چه شوهری یعنی ....سوزی میکنه تو فامیل بیا و ببین خودش ادعایی بود با این شوهری که کرد دیگه بدتر شوهره خوش تیپو قیافه با فرهنگ و متشخص و بانکیه و دختره مدام تو کار تیپو دکور خونه و ماشینو این چیزاس 

متوجهم چی میگی خودمم یه آدم دکو پزیه فیس و افاده ای بد قیافه بد هیکل و بی فرهنگی وی اطرافیان بود که ...

اینم همینه

دقیقا یه شوهر کرد فک کرده خیلی خاص بوده که همچین شوهری کرده

تو جمع با جیغ حرف میزنه

بد دهنه

فحش میده 

با مردا فحش و بددهنی میکنه

و کلا به هار بودنش افتخار میکنه 

حالم بهم میخوره ازش

بعضی وقتها حس میکنم لِوِل شخصیتش خیییلی پایینه