2777
2789

سلام من هنوز وارد سیکل نشدم بنظرتون میشه برای انتقال بجای آمپول پروستروژن ازشون بخام شیافش رو استفاده کنم بنظرتون میشع

من هردوشو استفاده کردم همزمان

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی واجب هردوتا شیاف هم مگه کار آمپول نمیکنه من از عضلانی بدم میاد بنظرت بگم شیاف استفاده میکنم قبو ...

هرکدوم ک برات لازم باشه میدن عزیزم خودت اصلا نظر نده

من حاملگی قبلیم دوقلویی بود بی نهایت چندشم میشد از شیاف ویار شدید داشتم ب دکتر گفتم توروخدا قطع کن فقط.

قطع کرد ولی به مرور و دهانه رحمم نرم شد و...

ولی اینبار هردوش ادامه دادم تا اخر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

هرکدوم ک برات لازم باشه میدن عزیزم خودت اصلا نظر ندهمن حاملگی قبلیم دوقلویی بود بی نهایت چندشم میشد ...

من حاضرم ب بازو بزنم شیاف استفاده بکنم ولی عضلانی نزنم حالم بدمیشه خداروشکر تا حالا سابقه سقط و  بارداریخارج رحمی نداشتم

من حاضرم ب بازو بزنم شیاف استفاده بکنم ولی عضلانی نزنم حالم بدمیشه خداروشکر تا حالا سابقه سقط و بار ...

ولی معمولا میدن تا یه هفته ای باید استفاده کنی عزیزم

اگه امپول و شیاف یه تاثیر داشتن هردو رو باهم نمیدادن

حالا از دکترت سوال کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40