سلام شبتون بخیر . من حدود ۳ ماهی میشه که نامزد کردم اما نامزدی نه به معنای عقد یا نشون؛ بیشتر در مرحله آشنایی محسوب میشه رابطمون ولی خب چون فامیل نامزد میدوننمون تا مراسم بگیریم و رسمی تر بشه همه چیز.
مشکلی که اخیرا باهاش برخورد کردم این هستش که ایشون از همون اول خودشون گفتن که هر جا رفتم و هر کاری کردم اطلاع بدم و گفتن که خودشون هم هر جا برن هر کاری کنن اطلاع میدن و چون طبق این عمل کردیم من خیلی به این روند عادت کردم اما اخیرا چند باری میشه که من یهو باهاشون تماس میگیرم و تازه متوجه میشم که ایشون بیرون هستن یا یک بار من حین مکالمه با یکی از اعضای خانوادشون متوجه شدم که ایشون بیرون هستن و اینکه کجا هستن هم فهمیدم اما بعد که از خودشون پرسیدم بیرونی گفتن تازه چند دقیقه ای هست که رفتن و مشخص نیست فعلا کجا میرن در حالی که من یه ساعت قبلش حین مکالمه با همون فرد خانوادشون متوجه شده بودم بیرونم ولی گذاشتم روی حساب اینکه یادشون رفته بوده اطلاع بدن و برای همین این طور گفتن اما حالا که میبینم داره تکرار میشه دارم اذیت میشم واقعا از طرفی آدم گیری هم نیستم که فکر کنید سر اون نگفتن؛ هرجا خواستن برن فقط گفتم خوش بگذره. حالا تصمیم خودم بر این بود که برای اینکه یه طوری وانمود نشه که خیلی حساس شدم و انگار میخوام کنترلشون کنم خودمم یکی دوباره که رفتم بیرون حین مکالمه تازه بگم بیرونم و اگر پیگیر شدن که چرا از قبل نگفتم منطقی بگم چون اخیرا بهم اطلاع نمیدادی گفتم شاید حتما دیگه اونقدر برات مهم نیستش و ...
ممنون میشم شما هم خواهرانه من رو راهنمایی کنید هم در این زمینه هم اینکه کلا در شرایط این طوری بهترین عکس العمل که خیلی منطقی باشه و یهویی و بی فکر نباشه چیه🌹