2777
2789

ما هی میگیم همچین چیزی وجود نداره ، اینم بگم فقط بله برون داشتن و خون آزمایش گرفتن و هنوز عقد نکردن حالا خالم میگه باید برای نامزدم غذا و میوه و تنقلات و کادو ببریم و باید همتون هم بیاید چه مرد چه زن😐

البته خونواده دوماد قرار بیارن

والا ما که فقط برای عروس رسم داریم

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نفهمیدم منظور خالتو 

ولی اگر خانواده دامادش یعنی داماد ب همراه خانوادش با کادو تنقلات هرجیز ک رسمتونه بیاد خونه خالت باید خالت جا خالی کادوها برا دامادش چیزی کادو بخره

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

قبل از عقد معمولا یلدایی نمیبرن.

کلا برای عروس یلدایی میارن خانواده عروس بخواین خیلی محبت کنن یه هدیه برای داماد تهیه میکنن.

اینم سلیقه ایه بعضیا شام میرن بعضیا قبل شام یا بعدش 

والا ما که فقط برای عروس رسم داریم

همون دیگه نمیدونم خالم چرا اینکارا رو میکنه اینم بگم بابابزرگم فوت کرده و مامان بزرگم وضع مالیش خیلی خوب نیست و الان از دیشب استرس اینو داره که از کجا پول بیاریم آخه خالم به پسره گفته سفره ای برات بچینم تک باشه😐

ما رسم داریم میریم با خود داماد خرید مثلا برای من ک خریدن کافشن شالو کفشودستکشو اینا با میوه ها و بقیه چیزا ماهم واسه داماد کاپشن و کفشو کلاه خربدیم ک تو همون مراسم همرو چیدن رو میز