ما هی میگیم همچین چیزی وجود نداره ، اینم بگم فقط بله برون داشتن و خون آزمایش گرفتن و هنوز عقد نکردن حالا خالم میگه باید برای نامزدم غذا و میوه و تنقلات و کادو ببریم و باید همتون هم بیاید چه مرد چه زن😐
خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
همون دیگه نمیدونم خالم چرا اینکارا رو میکنه اینم بگم بابابزرگم فوت کرده و مامان بزرگم وضع مالیش خیلی خوب نیست و الان از دیشب استرس اینو داره که از کجا پول بیاریم آخه خالم به پسره گفته سفره ای برات بچینم تک باشه😐
ما رسم داریم میریم با خود داماد خرید مثلا برای من ک خریدن کافشن شالو کفشودستکشو اینا با میوه ها و بقیه چیزا ماهم واسه داماد کاپشن و کفشو کلاه خربدیم ک تو همون مراسم همرو چیدن رو میز