2777
2789
عنوان

آیا واسه دوماد هم یلدایی میبرن خالم دیونمون کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 27 پست

بله ما همون موقع که برا عروس یلدایی میارن برا دامادم همه چیز میگیریم بهش هدیه میدیم 

پالتو و پیرهن و بوت و ست چرم میدیم 

اگه برا عروس طلا بیارن خانواده عروس سکه هم میدن به داماد کنار بقیه چیزاش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نفهمیدم منظور خالتو ولی اگر خانواده دامادش یعنی داماد ب همراه خانوادش با کادو تنقلات هرجیز ک رسمتونه ...

و بعد عروسی وقتی دختر بره خونه خودش برا دخترش یلدایی میبره ک ب اصطلاح برا منت گذاشتن میگن برا داماد بردیم

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
نفهمیدم منظور خالتو ولی اگر خانواده دامادش یعنی داماد ب همراه خانوادش با کادو تنقلات هرجیز ک رسمتونه ...

اوکی یه پیرهن شلواری نه اینکه گفته برات مرغ شکم پر و میوه و ... میاریم حالا هم خالم مامان بزرگم استرس گرفتن که پولشو از کجا بیارن

چه خاله‌ی سمیزشته خودش کوچیک میکنه میگن عقده شوهر داشته اینکار ها رو میکنندبزار اونا براش بیارن

مگه جواب میده بچم نیست که بگی عقلش نمیرسه ۳۳ سالشه تازه پولم نداره و از دیشب به مامان اینام غر میزنه