2777
2789

تازه خیلیا از پشت سر بهت ضربه میزنن اونا بیخیال 

اینی ک هر روز صبح پا میشی باید هرجور حرفی بشنوی اوایل قلبم درد میگرف ولی بعدش عادت کردم 

کار خاصی هم نکردم بهش فقط کسایی که بدشون میاد ازم پرش کردن و یکم کارشون رو بلدن 

بخدا همش حرف میزنه و حرفایی ک هرچقدر سکوت میکنی بدتر میکنه و فک میکنه حقه چون سکوت کردی

دوستم هر روز صبح زنگ گیزنه باهام حرف میزنه میشنوه ک هنش غر میزنه در جریانه تقریبا اون بدبخت دلش برام میسوزه میگه تو رو خدا به روی اسن ادم نگاه نکن 

مامان بزرگمه

این ادما مریض و روانی و عقده این و فقط باید برینی بهشون و سلیطه بازی دربیاری سکوت و مظلومیت روشون جواب نمیده 

اینا عادت دارن باهاشون مثل سگ رفتار بشه نمیشه با انسانیت باهاشون رفتار کرد

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !

مادربزرگته!!!

من فکر کردم شوهرته 

والا چی بگم 

من مادربزرگام فرشته بودن نمیتونم درک کنم چرا باید ب تو این ظلمو بکنه چه عقده ای مگه از تو داره 

چرا کنار اون زندگی میکنی

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این ادما مریض و روانی و عقده این و فقط باید برینی بهشون و سلیطه بازی دربیاری سکوت و مظلومیت روشون جو ...

من حالا برعکس فک میکنم 

من خودم به بقیه جواب پس میدم ولی حوصله دعوای طولانی و حق گرفتن رو ندارم

با اینم میگم اگ بخوام جواب بدم بدتر حرفاش تایید میشه و حوصله ندارم بخوام بهش بی احترامی کنم همینطوری حرف پشتم زیاده 

چه شرایط سختی داری بزرگتره دیگه نمیشه هم اونجوری ک من میگم جوابشو بدی من فکر کردم شوهرته انگار تورو ...

کاش اینجور باشع 

بعضی وقتا میگم ایراد از خودمه کارما جواب دادنم به بقیع س

ولی بیخیال