2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دعوا بود دیگه الکی گفتم

من هر کی رو دیدم الکی یا برا ترسوندن اسم جدایی اوردن جدا شدن اخرش 

اگه قصد طلاق نداری به زبونت نیار هیچ وقت..یاد میگیره اونم تا چیزی شد میگه طلاق

دعوا کردن هم اصول داره ..شما تو دعوا هر جور برخورد کنی یاد میگیره اونم اونجوری دعوا میکنه

درست نفهمیدم چی شد!

ببین تو اینستاگرام داشتیم با نامزدم پست میدادیم انلاین بود چندتا پست اخرمو ندید انلاین بود قبلش ۵ دقیقه بعد پیام دادم نیستی ؟ جواب نداد ۲۰ دقیقه گدشت گفتم شاید زنگ خورده گوشیش تک زنگ زدم دیدم اشغال نیست سریع قطع کردم بعد پیام داد کار داشتم گفتم بهتر نبود میگفتی ؟ گفت نه چون یهو پیش اومد با عصبانیت گفت بعد گفتم چیشد گفت مادرم یخ کرد نشست پیش مادرم بودم بعد ابن اصلا پیش مامانش نمیره بشینه اصلا بره هم میگه کار دارم قبلش میگه گفتم وا چته گقت چت خودتی بیشعور مگه من چی گفتم چه مرگشه اصلا 

ببین تو اینستاگرام داشتیم با نامزدم پست میدادیم انلاین بود چندتا پست اخرمو ندید انلاین بود قبلش ۵ دق ...

مردها گاهی سیم هاشون اتصالی میکنه 

تو هم الان اول نامزدیته دوستش داری حساسی 

بزار یکم بگذره خودش بیاد سمتت فعلا بهش محل نزار 

مردها گاهی سیم هاشون اتصالی میکنه تو هم الان اول نامزدیته دوستش داری حساسی بزار یکم بگذره خودش بیاد ...

۷ سالهههههه دوستیم خوشگلم نباید سرمن خالی کنه منم سرسنگین شدم دیر جواب میدم سرد