2777
2789
عنوان

سوراخ قلب جنین

262 بازدید | 28 پست

دوستان من دیروز ۱۸ هفته رفتم اکو قلب جنین و دکتر گفت vsd small داره ینی یه سوراخ کوچیک بطنی تو قلب جنین بعد گفت احتمال زیاد تا زمان تولد بسته میشه دو هفته بعد تولد بیار چک کنم بعد که دید من خیلی پریشونم گفت خب ۲۴ هفته بیا باز ببینم 

از دیروز دارم دیونه میشم توروخدا کسی چنین تجربه ای داره؟ خواهش میکنم اگه اطلاعات دارید جواب بدید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم ۱۸ هفته رفتم سوراخ داشت گفت ۳۸ هفته بیا از دکتر پرسیدم گفت کاملا طبیعیه اگه نباشه باید نگران شی همه جنین ها دارن بعد تولد بسته میشه 

الانم رفتم دوباره اکو گفت خوبه ولی یک ماهگی بیار بچه رو ببینم

نوعش چی بود ؟ چقد طول کشید بسته بشه؟

نوعش یادم نیست ولی وقتی دنیااومددکترگفت قلبش سوراخ داره یکسالش که شدبیارید چک احتمال زیادبسته میشه تایکسالش شد منوشوهرم مردیم ازاسترسسس ولی خداروشکربسته شده بود دخترخالمم دقیقاهمینجوری بودبچش بسته شدسوراخه نگران نباش همه چیوبسپارب خدا