2777
2789

این ادم هیچی براش مهم نیست اینقدر عصبانی شد گوشیش زد تو دیوار اونم ایفون 15 چقدر من وحشی سلیطم خوشم نمیاد از خودم 

😂🕳

برا چی‌زد

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه نمیتونم تایپک بزنن ۶ تا زدم امروز 

کمکم کنید لطفا 

نامزدم الان علنا ببخشیدا رید بهم 

پست داستیم میدادیم اینستا بهم انلاین یهو دیدم هرچی میفرستم نگاه نمیکنه 

پیام دادم نیستی ؟ جواب نداد بعد گفتم ساید گوشیش زنگ خورده ۲۰ دقیقه گذشت تک زنگ زدم دیدم نه بوق میخوره اشغال نیست سریع قطع کردم 

بعد پیام داده کار داشتم گفتم بهتر نبود میگفتی گقت نه چون یهو پیش اومد با عصبانیت 

بعد گفتم خب چیشد گفت مامانم یخ کرد نشست زمین پیش مادرم بودم اصلا مادرش که فیلم زیاد میاد ۷ ساله میشناسمش بعد این اصلا طرف مادرش نمیره اصلا بره هم چرا اینجوری با من حرف زد گفتم وا چته گفت چت خودتی بیشعور