2777
2789
عنوان

گاهی هم باید به روابط لانگ دیستنس اعتماد کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 42 پست
نه اصلا اینا رو ول کنید من خودم وقتی کنکور میدادم ۲ ماه بکوب خوندم و در حد ۲۰ الی ۳۰ درصد تو کنکور ز ...

واقعا ؟ ایده آل کرانه نگاه نمیکنید

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایدوارم اینبار عاشق یک ادم درست بشی🍀

ممنونم❤️

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

چه خوش خیالی

زندگی خیلی کوتاهه باید خوش خیال بود وگرنه با بدخیالی فقط عمرمو سوزوندم سعی می کنم از مسیر زندگی لذت ببرم تا اینکه خودم و درگیر شرایط و وشواری های سخت زندگی کنم🥲

درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ؛ در تاپیک هایی که کنکوری نا امید دیدید تگم کنید انگیزه بدم مرسی🤩
واقعا ؟ ایده آل کرانه نگاه نمیکنید

نه والاه خودم یه ادمی هستم که دیدم اینو چرا باید امید واهی بدم ؟

چیزی رو میگم که از رو واقعیته امید واهی دادن درست نیس که

درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ؛ در تاپیک هایی که کنکوری نا امید دیدید تگم کنید انگیزه بدم مرسی🤩
نه والاه خودم یه ادمی هستم که دیدم اینو چرا باید امید واهی بدم ؟چیزی رو میگم که از رو واقعیته امید و ...

راستش وسواس فکری هم داره این مدت هم اتفاقات.و مشکلات زندگیم خیلی زیاد تر شده و قراره بشه 

از همه چیز عقب افتادم روانی شدم از بس درباره همه چیز فکر کردم 

بنظرتون چطوری خودم سرپا کنم که دیگه وقفه ایجاد نشه تو خوندنم

یه روز حالم خوبه خودمو سرپا میکنم روز بعد جون بلند شدن ندارم یه گوشه فقط اشک میریزم

راستش وسواس فکری هم داره این مدت هم اتفاقات.و مشکلات زندگیم خیلی زیاد تر شده و قراره بشه از همه چیز ...

از کتاب های روانشناسی کمک بگیرید مثل کتاب چرا تا حالا کسی این ها رو به من نکفته بود یا کتاب وسواس دکتر کامیار سنائی رو تهیه کنید با خوندن اینا اروم میشید 

در بین بازه های زمانی مطالعه سعی کنید تو حیاط خونتون قدم بزنید و باد به سرتون بخوره .

اگر در حین مطالعه افکار خاصی اومد ذهنتون رو کاغذ بنویسید و با خودتون عهد ببیندید بعد اتمام پارت درسی حتما اونو میخونید و فکر می کنید راجبش

از کتاب های روانشناسی کمک بگیرید مثل کتاب چرا تا حالا کسی این ها رو به من نکفته بود یا کتاب وسواس دک ...

ممنونم 🥺الان اگه یه جمله بخواهید به کسی بگید که تنها راه نجات زندگیش کنکور ۴۰۳ هست و رشته خوب چی میگید  تا هیچوقت کم نیاره؟

ممنونم 🥺الان اگه یه جمله بخواهید به کسی بگید که تنها راه نجات زندگیش کنکور ۴۰۳ هست و رشته خوب چی می ...

تلاش کن با تمام قوات و ۱۰۰ رو بذار.

من پارتنرم رتبه تک رقمی کنکور بود و فقط ۸ ماه مطالعه داشت اما تو اون ۸ ماه ۱۰۰ خودش و گذاشت

تلاش کن با تمام قوات و ۱۰۰ رو بذار.من پارتنرم رتبه تک رقمی کنکور بود و فقط ۸ ماه مطالعه داشت اما تو ...

صد خود گذاشتن رو میشه باز کنی برام؟

صد خود گذاشتن رو میشه باز کنی برام؟

ینی تمام تلاشت و کنی و وقتی درس میخونی با تمرکز بالا بخونی و حواست شیش دنگ پی درس باشه و روزی ۱۲ الی ۱۳ ساعت بخونی

ینی تمام تلاشت و کنی و وقتی درس میخونی با تمرکز بالا بخونی و حواست شیش دنگ پی درس باشه و روزی ۱۲ الی ...

دوازده سیزده 🙃امیدوارم بسه دعام کن