2777
2789
عنوان

گاهی هم باید به روابط لانگ دیستنس اعتماد کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 42 پست
شو.رت دیستنساش چ تحفه این که لانگش باشه

هر کسی یه نظری داره گلم 

چون یه زن خیانتکاره نمیشه گف کل رنا خیانتکارن و ...

بابت نظرت مرسی🙏🏻

درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ؛ در تاپیک هایی که کنکوری نا امید دیدید تگم کنید انگیزه بدم مرسی🤩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی از نظرتون ولی تعریف عشق یک چیز ثابت و پایداره و قطعا شما کل زندگی منو نمیدونید و اگاهی ندارید ک ...

خواهش میکنم 

با توجه به امضاتون من بعد چندسال دوباره تصمیم گرفتم با کلی مشغله و مشکلات کنکور بدم چون نتونستم از هدفم بگذرم 

ولی مشکلات بیشتر شده حال روحیم مناسب نیست میتونی انگیزه بدید حرف بزنید باهذم؟ 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

نه اصلا بهش اعتماد ندارم مگر سریعا منجر به ازدواج بشه و دو نفر کنار هم قرار بگیرنچون پسرا دوس دختریو ...

همه ادما یکی نیستن 

مرسی از نظرتون🙏🏻

درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ؛ در تاپیک هایی که کنکوری نا امید دیدید تگم کنید انگیزه بدم مرسی🤩
هر کسی یه نظری داره گلم چون یه زن خیانتکاره نمیشه گف کل رنا خیانتکارن و ...بابت نظرت مرسی🙏🏻

من منظورم مردا بود البته😅

خواهش میکنم💞💞

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

همه باهم یکی نیستن و نظرتون برام محترمه🙏🏻

بله زیبا همه ی ما باهم فرق داریم و راه های مختلف تو زندگی داریم و شرایط مختلف 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خواهش میکنم با توجه به امضاتون من بعد چندسال دوباره تصمیم گرفتم با کلی مشغله و مشکلات کنکور بدم چون ...

حتما من دانشجوی دندان پزشکی خارج از کشور اگه سوالی دارید در خدمتم عزیزم

حتما من دانشجوی دندان پزشکی خارج از کشور اگه سوالی دارید در خدمتم عزیزم

سوالی ندارم فقط حالم خوب نیست انگیزه ندارم 

من منظورم مردا بود البته😅خواهش میکنم💞💞

تو زما هم زن خیانتکار هس 

لزوما همه یکی نیستن قشنگم

مرسی بازم از نظرت🙏🏻

مهم دوست داشتن و ارتباط قلبی هست

ادما توی رابطه حضوری هم شکست میخورن ربطی نداره از راه دور باشه یا نزدیک مهم اینه ارتباط قلبی بینتون قوی باشه و همدیگه رو دوست داشته باشید

بیخیال حرفای مردم اگه حرفاشون خوب بود که توی زندگی خودشون تاثیر خوب میذاشت

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
سوالی ندارم فقط حالم خوب نیست انگیزه ندارم

تازه شروع کردید؟

چیزی خوندید یا نه تازه میخواید شروع کنید؟

چرا انگیزه ندارید مگه خودتون تصمیم به ادامه تحصیل نگرفتید؟

مهم دوست داشتن و ارتباط قلبی هستادما توی رابطه حضوری هم شکست میخورن ربطی نداره از راه دور باشه یا نز ...

مرسی از نظر قشنگ 🙏🏻🍀

تازه شروع کردید؟چیزی خوندید یا نه تازه میخواید شروع کنید؟چرا انگیزه ندارید مگه خودتون تصمیم به ادامه ...

تازه نه از تابستون ... ولی یه مشکل بزرگی پیش اومد که از اول پاییز نتونستم بخونم 

الآنم انگار تبدیل به یه آدم بی حس و بیخیال شدم درحالی که عالی داشتم پیش میرفتم

منم لانگ دیستنس بودمبخاطرم خیلیییییی سختی کشید و سرما و گرما و مسافت طولانی و دوری از خانواده و …. ا ...

ایدوارم اینبار عاشق یک ادم درست بشی🍀

تازه نه از تابستون ... ولی یه مشکل بزرگی پیش اومد که از اول پاییز نتونستم بخونم الآنم انگار تبدیل به ...

نه اصلا اینا رو ول کنید من خودم وقتی کنکور میدادم ۲ ماه بکوب خوندم و در حد ۲۰ الی ۳۰ درصد تو کنکور زدم 

مهم اون کیفیته مطالعه شماست باور کنید کسایی که تو کنکور شرکت می کنن لزوما همشون از سال دهم شروع م

نکردن خیلیا فقط ۵ یا ۶ ماه خوندم و بازم به رتبه و رشته دلخواه رسیدن شرط اینه که ۶ ماه هم اگه بخونید واقعا در اون ۶ ماه بخونید و لحظه ای وقت تلف نکنید نازاحت و غمگین شدن پل موفقیت تو کنکور نیس بلکه کنکور از ادم یک استمرار و تلاش زیاد می طلبه