2777
2789

رابطه لانگ دیستنس به رابطه ای اطلاق میشه که دو نفر از هم دورن و از طریق مجازی آشنا و عاشق میشن.

به نظرم چون ادم مناسبی گاهی پیدا نمیشه برای همین میگن این نوع رابطه بده .

من با کسی بودم که یک سال و ۹ ماه رابطه مجازی داشتیم و تو این مدت شرایط دیدار هیچ کدوم نداشتیم ، اون ۱۵ ساعت سوار ماشین شد تا بیاد دنبالم و ۱۵ ساعتم دوباره موقع برگشت طی کرد فقط واسه دیدن من اونم برا ۱/۵ ، درکافی شاپ . اون ۳۰ ساعت رو به خاطر من طی کرد .

اینو گفتم بدونید ادم مقابل ممکنه بد باشه ولی رابطه دیستنس بد نیس اینو گفتم یدونید عشق هنوزم هست فقط باید باورش کرد .

به امید رسیدن تمام عشاق بهم .

درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ؛ در تاپیک هایی که کنکوری نا امید دیدید تگم کنید انگیزه بدم مرسی🤩

این باید در انتها مشخص بشه 

منم لانگ بود ولی بدجور ضربه خوردم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره 

ولی صرفا اومدنش مهم نیس

خیلی چیزای دیگه ام هس

و در نهایت به هم برسید هم سخته

کدوم شهر زندگی کنید 

خانوادگی فرهنگای متفاوتی دارین 

سخته کلا در موارد خیلیی کم ارزششو داره

‏نظر 

شو.رت دیستنساش چ تحفه این که لانگش باشه

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

نه اصلا بهش اعتماد ندارم مگر سریعا منجر به ازدواج بشه و دو نفر کنار هم قرار بگیرن

چون پسرا دوس دختریو که کنارشون نباشه آدم حساب نمیکنن و ترجیحشون همشهریشونه در نهایت

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

منم لانگ دیستنس بودم

بخاطرم خیلیییییی سختی کشید و سرما و گرما و مسافت طولانی و دوری از خانواده و …. اینا رو هیچوقت یادم نمیره❤️

ولی شکاک بود عصبی بود…

خیلی دوسش داشتم خیلی… 

ولی دیگه نتونستم ادامه بدم باهاش خیلی اذیتم کرد

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

اینو بدون که به اینا نمیگن عشق . رابطه لانگ دیس از پایه غلط هست .

نظرتون برام محترمه اما من اینو عشق میدونم🙏🏻

درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ؛ در تاپیک هایی که کنکوری نا امید دیدید تگم کنید انگیزه بدم مرسی🤩
این باید در انتها مشخص بشه منم لانگ بود ولی بدجور ضربه خوردم

همه باهم یکی نیستن و نظرتون برام محترمه🙏🏻

نظرتون برام محترمه اما من اینو عشق میدونم🙏🏻

اینکه هر آدمی چی رو عشق می‌دونه نشونه نیازهای درونیش هست. حواست باشه از اصل مطلب دور نشی

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

اره ولی صرفا اومدنش مهم نیسخیلی چیزای دیگه ام هسو در نهایت به هم برسید هم سختهکدوم شهر زندگی کنید خا ...

درسته بله سخته اما خب شیرینم هست 

با مادرم حرف زده و سری بعد انشالله با خانواده میان

اینکه هر آدمی چی رو عشق می‌دونه نشونه نیازهای درونیش هست. حواست باشه از اصل مطلب دور نشی

مرسی از نظرتون 

ولی تعریف عشق یک چیز ثابت و پایداره و قطعا شما کل زندگی منو نمیدونید و اگاهی ندارید که رابطمون در چه حدیه و چه اتفاقی داخلش افتاده 

متشکرم🙏🏻