2777
2789
عنوان

داستان سه بار ازدواج خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4032 بازدید | 107 پست

منم تو داستان مشابه شمام ولی مشکلاتش به خودش مربوط. خواهر منم چند بار جدا شده و کلی شکست ولی خودش از همه بیشتر ناراحت که حالا بخاطر رفتار یا قسمت زندگی هاش پایان خوبی نداشته... شما بجای اینجور گفتن به عنوان خواهر درکش کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان طرحم باورت میشه از وقتی اومدم سرکار روحیه ام بهتر شده بیرون میرم لباس میخرم به خودم میرسم قب ...

واي جدي 

مرسي كه گفتي 

حتما ميرم 

تو هم فكر خواهرتو نكن خودت دختر خوبي هستي حتما پسر خوبي هم سر راهت قرار ميگيره 

🙏😘💋❤️🌺

والا خواهرت خیلی خیلیییی اشتباه کرد زن پسرعموت نشد😑😑واقعا ناراحت شدم برا پدر ومادرت وهمچنین خودت ع ...

خیلی آبروریزی بدی بود اون موقع بابام طرف خواهرم رو گرفت با کل خواهر برادراش دعوا کرد و قطع ارتباط کردیم همین باعث افسردگی و پرخاشگری بابام شد 

الان اصلا جایی نمیتونیم بریم 

جوجه پرستار

اخرش عکس حلقتودادی😃

نه😁

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

واي جدي مرسي كه گفتي حتما ميرم تو هم فكر خواهرتو نكن خودت دختر خوبي هستي حتما پسر خوبي هم سر راهت قر ...

ایشالله تو هم همینطور 

البته سعی کن یه بیمارستان خوب بری نری بیمارستان جنرال😂😂😂 بیکاری آدمو دیوونه میکنه 

جوجه پرستار

منم تو داستان مشابه شمام ولی مشکلاتش به خودش مربوط. خواهر منم چند بار جدا شده و کلی شکست ولی خودش از ...

تو خواهر منو نمیشناسی چه حرفا و چه کارهایی کرده همین که من به عنوان خواهر دلم براش نمیسوزه خودت حساب کن که چه موجودیه

ابرو نداریم جلو همسایه ها ۳۵ سالشه مث نوجوونا لباس میپوشه هنوز طلاق نگرفته دوست پسر  داره فک میکنی همسایه ها نمیبینن 

جوجه پرستار

خیلی آبروریزی بدی بود اون موقع بابام طرف خواهرم رو گرفت با کل خواهر برادراش دعوا کرد و قطع ارتباط کر ...

😓😓😓

والا اگه بابای من بود الان خواهرمو چال کرده بود .یا اصلا نمیزاشت 😔 بابات ومامانت الان خیلی اذیتن هواشونو داشته باش عزیزم 

عزیزدلم تو خودت باعث سربلندیش شو انشالله تو عاقبت بخیر بشی زندگی خوب لااقل زندگی خواهرتو تو برا بابات جبران کنی