2777
2789
عنوان

داستان سه بار ازدواج خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4033 بازدید | 107 پست
چند بار تایپ کردم و پاک کردم شک داشتم که بگمخواهرتون علائم نرمالی نداره کاش به متخصص اعصاب و روان مر ...

اره خب مشکل روان  که قطعا داره خیلیم بدجنس و حسوده هز جایی بره مصیبت با خودش میبره 

جوجه پرستار

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره خب مشکل روان که قطعا داره خیلیم بدجنس و حسوده هز جایی بره مصیبت با خودش میبره

خیلی سخته عزیزم خدا کمکتون کنه حتما پیگیری کنید با پدر و مادر صحبت کن 

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃

عزیزم الان پسرعموت چکار کرد ؟ازدواج کرد ؟دیگه چیزی نگفته بود وقتی شنیده بود طلاق های خواهرتو ؟

آره دوتا بچه داره خیلیم وضعش خوبه یه رشته خوب میخوند زنش  دست و گردنش پر طلاست خونه ماشین همه چی دارن خداروشکر 

چی بگه حتما خداروشکر کرده خطر از بیخ گوشش رد شده 😂😂😂😂

جوجه پرستار

آره دوتا بچه داره خیلیم وضعش خوبه یه رشته خوب میخوند زنش دست و گردنش پر طلاست خونه ماشین همه چی دار ...

والا خواهرت خیلی خیلیییی اشتباه کرد 

زن پسرعموت نشد😑😑

واقعا ناراحت شدم برا پدر ومادرت وهمچنین خودت عزیزم که چقد تیکه وکنایه وباداداشش قهر کنه با عمه هات 😕

اسي منم پرستارم و مشكل مالي و افسردگي دارم و فكر ميكنم كسي با من ازدواج نميكنه ولي ميخوام افسردگيمو ...

من الان طرحم باورت میشه از وقتی اومدم سرکار روحیه ام بهتر شده بیرون میرم لباس میخرم به خودم میرسم قبلا همش خونه بودم 

حتما برو سرکار 

جوجه پرستار