2777
2789
شما تا قیامت هم بگیگلونی مال لره تا ابدچفیه مال عرب تا ابد طرح بسازید از خودتون تا طرح بقیه اقوام غص ...

مشکلی نیست شما کارتون فکر کنم دزدیدن هویت مردم باشه

گلونی و چفیه برای کورد بوده و خواهد ماند

کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

خیرگلونی بین کورد و لر مشترکه هستش

اولن شما کی باشی بخوای راجبه اصالت و تاریخ حرف بزنی واسه ما شما دو کلام سواد نداری چفیه معروف عربا رم میگی مال ما کرداس نشستی با کاربرا بحث میکنی ما قبلا سره این موضوع نی نی یار و تگ کردیم ۲ نفر که مثل شما چرت و پرت میگفتن تعلیق شدن پس بهتره هر حرف چرتی و نزنید

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیر چون برای خودمونه

خیر برای شما نیست

شما همون لباس مردونه و زنونه که در مراسمات میپوشید مختص شماست

گلونی لری 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹

اخه شما چی دارید که بدزدیم؟؟؟

@niniyar_3    

@niniyar_5    

@niniyar_2    

این دوتا هم توهین میکنن

هم دزدی هویت

خواهشا رسیدگی بفرمایید

کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

شخصیت هرکس با بقیه متفاوته هرچی که بهش علاقه داری!

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

مشکلی نیست شما کارتون فکر کنم دزدیدن هویت مردم باشهگلونی و چفیه برای کورد بوده و خواهد ماند

حرف خودمو که به خودم برنگردون 

اشکالی نداره دزدین شماهم تا جایی ممکنه از یه جایی به بعد صداش درمیاد

اخه شما چی دارید که بدزدیم؟؟؟

همون کفش گیوه ما فقط

بدون در نظر گرفتن لباس و گلونی و چفیه

قدمتش از همه شما بیشتره چه برسه به بقیه

مشکلی نیست شما کارتون فکر کنم دزدیدن هویت مردم باشهگلونی و چفیه برای کورد بوده و خواهد ماند

@niniyar_5  

@niniyar_3  

نی نی یار ۳ از کی تا حالا چفیه ما عربا شده واسه کردا انقدر اشکارا تو سایت اصالت دزدی میکنن؟؟؟

🌤🌝🌅🌇

@niniyar_3 @niniyar_5 @niniyar_2 این دوتا هم توهین میکننهم دزدی هویتخواهشا رسیدگی بفرمایید

😂😂😂ای جان

مبصر صدا کردی

خودش از اول میاد میخونه میبینه چی به چیه

گوگل زدم دیدی که زده گلونی روسری محلی و سوغات اصیل لرستان سری یه جواب منطقی بده تا کاربر های عرب و ل ...

گلوتی کوردی میباشد

اشتراکی در کار نیستشما صرفا از روی علاقه میپوشید

بنده کورد کرمانشاه

همچین چیزی رو انکار میکنم اصلا ربطی به علاقه نداره 

همون کفش گیوه ما فقطبدون در نظر گرفتن لباس و گلونی و چفیهقدمتش از همه شما بیشتره چه برسه به بقیه

واقعا خداروشکر که ما بودیم شما بتونید اصالتی بسازید

همه این هایی که گفتی هیچ کدوم برای شما نبوده و نیست 

تا چند سال دیگ حتما چوقا بختیاری هم بهش اضافه میکنید