2777
2789
بنده کورد کرمانشاههمچین چیزی رو انکار میکنم اصلا ربطی به علاقه نداره

انکار یا تصدیق شما هیچ تغییری در اصل قضیه نداره

گلونی لری 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹

مشکلی نیست شما کارتون فکر کنم دزدیدن هویت مردم باشهگلونی و چفیه برای کورد بوده و خواهد ماند

@niniyar_5  

@niniyar_5  

نی نی یار عزیز بازم جریان همون کاربرای کرد تو سایت عمومی اون روز دوستم میخواست بره فتا شکایت کنه به چه حقی تو سایت هویت دزدی میکنن و دو هویت اصلی عرب و لر و میگن مال ماست رسیدگی کنید به اینا

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انکار یا تصدیق شما هیچ تغییری در اصل قضیه نداره

ولش کو نی تی یار تگ کو ای اصلا چی زه تاریخ ناونه 

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
گلوتی کوردی میباشد

گلونی به فارسی گلبنین روسری محلی قوم بزرگه لره بس کنید شما کردا کاری میکنید کل ایران از شما بدشون بیاد ولتون کنید میگید افغانی ها ام کردن نی نی یار باید تگ بشه به امثال شما رسیدگی بشه

خیرگلونی روسری ماستو از روی علاقه نیست چون مال ماست میپوشیم عزیزم بیای شهرای کوردنشین بگی گلونی مال ...

تو خود اقلیمشم رفتیم گفتیم دیکه شهر کرد نشین بماند 

هویتتو بچسب جای چسبیدن به بقیه خانم

کاربر سایتم با کاربری دیگه ای هم حضور دارم

خیر چون مال خودمونه میپوشیم وگرنه کسی از روسری یا لباس دیگران قطعا استفاده نمیکنع

عزیزم 

کفشی که میپوشید هم ثبت ملی شده برای یکی دیگه 

پوشیدنش دلیل بر این نیست برای سماست!!

همینیکار که شما میکنید یعنی؟میخواید گلونی رو از کورد بدوزید

دزد که شمایید گلونی لری جفیه عربی کفشتونم برای خودتون نی 

هروقت رقصتون رو ثبت ملی کردید بیا ادعا کن

مشکلی نیست شما کارتون فکر کنم دزدیدن هویت مردم باشهگلونی و چفیه برای کورد بوده و خواهد ماند

هویت دزد که شمایید 

زازا و ایزدی و آشوری و لر و .. شناختنتون 

جایی این حرفو بزن که نشناسن تو و همتباراتو

همون کفش گیوه ما فقطبدون در نظر گرفتن لباس و گلونی و چفیهقدمتش از همه شما بیشتره چه برسه به بقیه

😂😂😂😂🤣گیوه خم ثبت شده برای لر دزد عزیز 

قدمتت اینه که تا پونصد سال پیش به رمه گردانا میگفتن کرد