2777
2789

من معلمم و اینکه معلمی بهترین شغله رو کاملا رد میکنم. اصلا معلم نشین خانه داری بهتره بخدا. منو الکی با مشاوره اشتباه و با رتبه کنمور دورقمی فرستادن تو چاه معلمی و نمیتونم ازش دربیان. بدترینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه آخه گلونی کوردیه البته بین لر و کورد مشترکه

نه اولا کردی نیست

دوما مشترک نیست میتونید به پوشش پیشینیانتون نگاه کنید 

شما دوست دارید این طرحو و خب میپوشید دیگ

گلونی لری 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹

نه اولا کردی نیستدوما مشترک نیست میتونید به پوشش پیشینیانتون نگاه کنید شما دوست دارید این طرحو و خب ...

نه یکم بیشتر مطالعه کنید

کوردیه 

کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

معلمی بدترین شغلیه که میشه انتخاب کرد مخصوصا اگر از دانشگاه فرهنگیان و تربیت معلم نباشی که یاد گرفته باشی شیوه و روش تدریس را چون نفرین چندین دانش آموز و والدینشون تا آخر عمر باهاته ما امسال معلم ماده ۲۸ گذاشتن برای پسرم که کلاس پنجمیه اصلا بلد نیست تدریس کنه مخصوصا ریاضی را یعنی اولیا تو روش میگن حقوقت حرومت باشه پسرم کلاسش را عوض کرد و از دوستاش جدا شد روز نیست نفرینش نکنه

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

نه اولا کردی نیستدوما مشترک نیست میتونید به پوشش پیشینیانتون نگاه کنید شما دوست دارید این طرحو و خب ...

ربطی به علاقه نداره

لباس و روسری مخصوصمونه

کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

اتفاقا خیلی تحقیق کردم که محکم به نیستچفیه هم کردیه؟؟

بله همینطوره

و البته چفیه ها فکر کنم‌طرحشون فرق داشته باشه

و بله گلونی و چفیه کوردی هستن

اتفاقا خیلی تحقیق کردم که محکم به نیستچفیه هم کردیه؟؟

نه هست

اشتباه  فهمیدین 

ربطی به علاقه ندارهلباس و روسری مخصوصمونه

تنها لباس مخصوصتون همون لباس های زنونه و مردونه ای هست که دارید 

ولی طرح گلونی جز اون هانیست

گلونی لری 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹